Soundtrack Hobbit

Soundtrack Hobbit

Sunt fan declarat al seriei Lord of The Rings şi odată ce am vizionat şi filmul The Hobbit, cred că mi-aş mai dori şi alte filme din aceeaşi serie chiar dacă ştiu că trilogia The Hobbit se va termina în maximum 2-3 ani.

Sper ca până atunci să apară filmul World of Warcraft de la care am aşteptări imense, la fel ca majoritatea fanilor WoW care mai joacă sau nu mai joacă (m-am lepădat :)).

Îmi place foarte mult soundtrack-ul filmului The Hobbit, drept pentru care am decis să v-il împărtăşesc la mine pe blog. Că de asta e şi blog personal printre altele, nu :)?

Numai bun de ascultat noaptea în linişte şi de relaxat ziua în gălăgie :). De ce nu şi la volan :)?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qFIbWp3tq0c?rel=0]

Pînă când mai apar chestii noi, ce alte filme de gen îmi puteţi recomanda? Apreciez efortul de a lăsa un comentariu cu recomandările voastre. Promit că mă uit dacă mi se par ok :)!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • Alin Nicorici

  Reply Reply 20/01/2013

  Interesanta melodie. Hobbit este un film foarte bun si chiar merita vazut, la cinema. World of Warcraft, nu stiu daca va aparea un film bazat pe aceasta poveste dar sigur va avea un succes foarte mare.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/01/2013

   Astia de la Blizzard tot zic de film de ani buni, dar nu avem nici o data concreta de lansare :(

Leave A Response

* Denotes Required Field