Lansare DermaFrac în România și UniverSkin în clinicile aBeauty

Ieri, în cadrul unui eveniment foarte drăguț, am luat parte la prezentarea și lansarea DermaFrac în România. Tratamentul DermaFrac este un tratament de tip 3D care se poate aplica pe față, gât, decolteu și mâini. Este vorba despre mezoterapie cu micro-ace.

Mezoterapie precisă, controlată și aproape fără dureri. Mai multe detalii citiți la mine aici (atenție, poze ”șocante” :) cu fața mea) sau pe site-ul aBeauty aici. În acest moment acest tratament revoluționar de mezoterapie cu DermaFrac se regăsește în exclusivitate în clinicile aBeauty.

În paralel, brandul de estetică facială și corporală aBeauty clinique aduce în clinicile sale din București, Brașov, Constanța și Galați un brand nou de produse dermato-cosmetice, UniverSkin. Partea cea mai interesantă la UniverSkin? Totul. 1. Faptul că produsele sunt din ingredienți activi, puri, fără conservanți, parabeni etc. Asta înseamnă că sunt ingredienți foarte puternici. 2. În urma unui formular completat și a unei analize faciale ți se recomandă o formulă unică, bazată pe o bază + 3 activi specifici tipului tău de ten. 3. Formula unică (este a ta, specială pentru tine) intră în profunzimea dermului datorită nanotehnologiei. E o textură foarte interesantă. Nu am mai simțit așa ceva pe piele de la o cremă, serum etc. Tehnologie + Chimie = UniverSkin. Detalii.

Evenimentul a avut loc în jur de ora 11:30, aspect care mi-a plăcut foarte tare pentru că a existat mai multă energie comparativ cu evenimentele de seară.

Printre vedetele care au participat la evenimentul de lansare DermaFrac și UniverSkin la aBeauty clinique s-au numărat Andreea Berecleanu, Geanina Ilieș, Roxana Ciuhulescu, Nico Matei, Julia Jianu și Diana Bart.

Toată lumea s-a arătat foarte interesată de acest concept de mezoterapie cu micro-ace oferit de DermaFrac, mai ales pentru faptul că spre deosebire de mezoterapia clasică cu ac, nu numai că doare mult mai puțin, dar e și mai eficient. Și asta datorită faptului că micro-acele pătrund la o adâncime precisă și controlată, pe toată suprafața pielii, nu doar în anumite zone. În ceea ce privește UniverSkin am un singur cuvânt: genial. Există foarte mulți ingredienți activi, puri, puternici. Nu există derivați, e treabă serioasă. Plus că formula cu siguranță e făcută pentru tine. Sunt peste 1.500 de combinații posibile de ingredienți. După cum spuneam, cu siguranță ți se face o formulă special pentru tine. Iar nanotehnologia în creme e un vis ajuns realitate. Detalii pe www.aBeauty.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.