Mihail si Gavril

La mulţi ani Mihail şi Gavril

Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela şi derivate ale acestor nume, merită felicitate cu ocaziei zile de 8 noiembrie când se sărbătoresc Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril.

Prin intermediul acest articol doresc să urez un călduros la mulţi ani tutoror persoanelor care îşi serbează ziua de nume pe data de 8 noiembrie, alături de mine :)!

Nu vreau să leg acest articol de vreun mesaj de marketing sau ceva de genul ăsta, dar nu pot să nu menţionez că oricine face o comandă pe magazinul online GSMRoShop.ro pe data de 8 noiembrie 2012, va avea parte de transport gratuit indiferent de valoarea comandată. E doar ziua mea de nume, aşa că fac cinste :)!

Vă doresc distracţie plăcută şi cadouri frumoase dacă vă serbaţi ziua de nume pe 8 noiembrie şi doar distracţie plăcută dacă vă cinstiţi prietenii care îşi serbează ziua de nume pe 8 noiembrie ;)!

Mihail si Gavril

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field