Mai tare ca Black Friday :)

Toată lumea aşteaptă cu banii pregătiţi şi cu mâna pe mouse sau touchscreen :) promoţiile de pe 23 noiembrie, când va avea loc evenimentul Black Friday pe GSMRoShop.ro şi probabil pe alte magazine online de telefoane mobile, smartphoneuri şi accesorii GSM.

Ei bine, GSMRoShop.ro s-a gândit să pregătească toţi clienţii de reducerile oferite cu ocazia Black Friday oferind săptămâna aceasta două smartphoneuri cu Android la un preţ mai bun decât există posibilitatea ca multe alte magazine online din România să-l ofere inclusiv de Black Friday.

Este vorba despre …

Samsung Galaxy Mini 2 la doar 599 lei plus card de memorie microSD 2GB gratuit şi husă sau handsfree cadou, la alegere

Samsung Galaxy Mini 2

şi despre …

Samung Galaxy Y Pro la doar 459 lei plus card de memorie microSD 2GB gratuit şi husă sau handsfree cadou, la alegere.

Samsung Galaxy Y Pro

Pentru ambele modele transportul este complet gratuit în reţeau FAN Courier, având în vedere că GSMRoShop.ro oferă transport gratuit pentru orice comandă care depăşeşte valoarea de 299 lei, dar mai e încă ceva!

Toţi cei care îşi sărbătoresc ziua de nume pe 8 noiembrie, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, vor primi transport gratuit la orice, indiferent de valoarea comandată. Trebuie doar să identificăm numele lor ca fiind eligibile :).

Acestea fiind spuse, vă doresc mult spor la comandat cadouri de pe internet, iar dacă vă vine mai uşor să comandaţi telefonic puteţi apela cu încredere numărul 0758837022 de luni până vineri între orele 08:30 – 17:00.

P.S.: Datorită comenzilor deja mari pe aceste modele, există posibilitatea să livrăm şi în două zile de la plasarea comenzii pe GSMRoShop.ro. Oferta expiră luni dimineaţă (12.11.2012) la ora 09:00.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.