Da, suntem în data de 6 decembrie 2015 și la Galați nu sunt luminițe de sărbători. Am fost un pic deconectat și nu știu prea multe detalii (eventual revin cu update pe articol). Nu știu de ce. Nu știu cum. Vă zic doar realitatea curentă, doar rezultatul. La Galați nu sunt tradiționalele lumini de sărbători. Nu știu dacă e bine, nu știu dacă e rău. Doar vă prezint realitatea: la Galați nu sunt luminițe de sărbători în 2015. Chiar în anul în care fiică-mea le-ar fi înțeles cât de cât și s-ar fi bucurat să le vadă. Și o poză care circulă pe net. Update: se pare că vor fi luminițe de sărbători în Galați. Se monetează. Numai că vor fi aprinse în perioada sărbătorilor, atunci când trebuie să fie aprinse. Poza de mai jos nu e relevantă.Galati Lumini Sarbatori


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "Update: Vor fi. La Galați nu sunt luminițe de sărbători?"

  • Adi

   Am scris eu de ce nu sunt luminițe la Galați încă.

   De asemenea, poza aia e făcută de mașina de propagandă a lui Cristache – Știri de Galați. E o mizerie. Poza cu Timișoara e de anul trecut. Cea cu Sibiu nu e de anul ăsta, iar cea cu Bucureștiul e din 2012.

   • Gabriel Ursan

    Aha, ok. Eu doar am întrenat. Nu am avut nici un scop tendețios cu articoulu ăsta. Doar m-am plimbat aseară prin Galați și nu văzusem nimic.

Comentează la acest articol