Update: Vor fi. La Galați nu sunt luminițe de sărbători?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Da, suntem în data de 6 decembrie 2015 și la Galați nu sunt luminițe de sărbători. Am fost un pic deconectat și nu știu prea multe detalii (eventual revin cu update pe articol). Nu știu de ce. Nu știu cum. Vă zic doar realitatea curentă, doar rezultatul. La Galați nu sunt tradiționalele lumini de sărbători. Nu știu dacă e bine, nu știu dacă e rău. Doar vă prezint realitatea: la Galați nu sunt luminițe de sărbători în 2015. Chiar în anul în care fiică-mea le-ar fi înțeles cât de cât și s-ar fi bucurat să le vadă. Și o poză care circulă pe net. Update: se pare că vor fi luminițe de sărbători în Galați. Se monetează. Numai că vor fi aprinse în perioada sărbătorilor, atunci când trebuie să fie aprinse. Poza de mai jos nu e relevantă.Galati Lumini Sarbatori


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Update: Vor fi. La Galați nu sunt luminițe de sărbători?”

  1. Am scris eu de ce nu sunt luminițe la Galați încă.

    De asemenea, poza aia e făcută de mașina de propagandă a lui Cristache – Știri de Galați. E o mizerie. Poza cu Timișoara e de anul trecut. Cea cu Sibiu nu e de anul ăsta, iar cea cu Bucureștiul e din 2012.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend