La cine voi da UNFRIEND în perioada asta

Oamenii își arată adevărata față și personalitate în momente de criză, când nici o mască nu e suficient de puternică să reziste fricii, presiunii, frustrării, furiei etc. pe care unii o simt în acest moment. Așa că am 2 motive de UNFRIEND.

1. Postări cu critică/satiră politică la partidul advers, UE, globalizare, masoni, reptilieni etc.

Adică postări de genul ”țara arde și baba se piaptănă”.

Dacă ție în vremuri de genul ăsta cu care ÎNTREAGA PLANETĂ nu s-a mai confruntat până acum îți arde să faci mișto de partidul advers, de conducerea nu știu cărei țări, uniuni etc. fără să conștientizezi că fiecare se descurcă CUM POATE și că NU EXISTĂ un protocol unic testat și garantat că funcționează la astfel de crize, înseamnă că nu putem fi prieteni pe Facebook.

Pentru că mă încarci negativ cu micimea ta. Mă încarci negativ când mă faci să realizez că sunt unii oameni care și până în ultima clipă a vieții sunt în stare să critice ce fac ăia sau ce nu fac ăia, cum e la ăia sau cum e la ăilalți fără să realizeze presiunea inutilă.

Cu alte cuvinte, dacă nu poți lăsa politica mizerabilă la o parte nici în vremuri de genul ăsta, mai bine să nu mai fim prieteni. Cel puțin în perioada asta. După aia mai vedem noi. Atenție, valabil pentru toți. Să nu crezi că dacă critici PSD-ul în vremurile astea ești vreun deștept.

Mențiune importantă: dacă treaba ta este să faci politică, fă politică. E ok să zici ce e bine și ce nu, e ok să susții cu argumente sau să combați cu argumente. Dar e o diferență mare între asta și postarea pe net de caricaturi idioate și eventual rusofile.

2. Postări cu teoria conspirației

Băi, mai înțeleg un fake news așa dat ca share din bucurie. Ăla e cu speranță de mai bine. Mai scapă câte unul cu vaccinul minune găsit pe nu știu unde sau cu tratamentul pentru COVID-19. E greu să te ferești de fake news. Plus că psihologic ai nevoie să te minți singur cu vești bune care nu sunt neapărat reale de fiecare dată.

Însă cu teoriile conspirației ai avut timp frate să te pui la punct. S-au dat toate la început, s-au shareuit cu duiumul. Gata, le știe toată lumea. Cei mai slabi mental s-au văzut în primele rânduri încă de la începutul acestei crize.

Dar dacă tu și în al 11-lea ceas vii și dai share la o teorie a conspirației total imbecilă ca și cum ar fi nouă sau ca și cum ai fi descoperit acum apa caldă, scuză-mă, dar vorba lui Vasilescu, nu ești cel mai ascuțit creion din penar.

Atât. 2 motive. Restul postărilor sunt mai de înțeles. Nimeni nu e perfect și nimeni nu pretinde că este. Dar vorba aia ”măsoară de două ori și taie o dată” se aplică și în online, mai ales înainte să postezi ceva.

Iar dacă simți și tu aceleași lucruri ca mine, poți folosi cu share articolul ăsta ca să știe unele persoane din lista ta de ce nu mai sunt în lista ta. Sau mai simplu, să-și dea singure unfriend.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „La cine voi da UNFRIEND în perioada asta”

  1. Postări cu critică/satiră politică la partidul advers, UE, globalizare, masoni, reptilieni vor fi tot timpul, in special in momente de acest gen.
    Este in natura romanului sa critice, chiar daca si el este in aceeasi situatie !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.