#StămCuSpor: 6. Fă ordine și curățenie în casă

Probabil ai făcut curățenie de cel puțin 10 ori până acum. Dacă ai făcut asta, te felicit. Atunci când trăiești într-un mediu curat șansele să te îmbolnăvești sunt mult mai mici. Însă și ordinea e ceva bun în perioada asta.

Poți să faci ordine și curățenie în lucruri, astfel încât să arunci o parte din ele, să reciclezi o parte din ele, să donezi o parte din ele sau, de ce nu, să vinzi o parte din ele ca să ai niște bani puși de-o parte când va fi nevoie.

De ce?

  • Să ne amintim că avem nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Ordinea și curățenia creează o senzație de relaxare creierului, total opusă puternicei senzații de stres produsă de dezordine.
  • Un mediu curat este un mediu sănătos, dar în același timp un mediu plăcut. Vei avea un pic de stat numai în propria ta casă, așa că fă-o și mai plăcută. Iar dacă ai o casă mare, acum e momentul să faci ordinea ”aia”.
  • Orice activitate fizică este binevenită în vremurile acestea. O persoană de 65 Kg consumă 200 de calorii într-o oră de curățenie, iar o persoană de 85 Kg consumă 250 de calorii, deci și bărbații pot ajuta :)

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta. Public zilnic câte o idee nouă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „#StămCuSpor: 6. Fă ordine și curățenie în casă”

  1. Sunt cele mai recomandate activitati din perioada asta de haos…daca tot stai in casa, de ce sa nu faci si putina ordine? Te ajuta la relaxare..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.