#StămCuSpor: 6. Fă ordine și curățenie în casă

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Probabil ai făcut curățenie de cel puțin 10 ori până acum. Dacă ai făcut asta, te felicit. Atunci când trăiești într-un mediu curat șansele să te îmbolnăvești sunt mult mai mici. Însă și ordinea e ceva bun în perioada asta.

Poți să faci ordine și curățenie în lucruri, astfel încât să arunci o parte din ele, să reciclezi o parte din ele, să donezi o parte din ele sau, de ce nu, să vinzi o parte din ele ca să ai niște bani puși de-o parte când va fi nevoie.

De ce?

  • Să ne amintim că avem nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Ordinea și curățenia creează o senzație de relaxare creierului, total opusă puternicei senzații de stres produsă de dezordine.
  • Un mediu curat este un mediu sănătos, dar în același timp un mediu plăcut. Vei avea un pic de stat numai în propria ta casă, așa că fă-o și mai plăcută. Iar dacă ai o casă mare, acum e momentul să faci ordinea ”aia”.
  • Orice activitate fizică este binevenită în vremurile acestea. O persoană de 65 Kg consumă 200 de calorii într-o oră de curățenie, iar o persoană de 85 Kg consumă 250 de calorii, deci și bărbații pot ajuta :)

Pentru a opri răspândirea pandemiei și pentru a trece mai repede cu bine peste această încercare mondială, #StămAcasă. Și este important să #StămCuSpor. Am creat pe blog scurte articole etichetate astfel pentru a-ți da idei legate de cum poți să îți umpli timpul cu folos în perioada aceasta. Public zilnic câte o idee nouă.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „#StămCuSpor: 6. Fă ordine și curățenie în casă”

  1. Sunt cele mai recomandate activitati din perioada asta de haos…daca tot stai in casa, de ce sa nu faci si putina ordine? Te ajuta la relaxare..

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend