KFC: știu că îmi va fi rău, dar…

… tot mănânc. Nu mă știu ca având probleme cu stomacul, dar de fiecare dată când mănânc la KFC îmi este rău la câteva ore după. Știu că îmi va fi rău, dar tot îmi comand de la KFC. Parcă e un drog care te face să te simți bine când îl consumi deși tu știi foarte bine că îți va fi rău după. Culmea, nici nu mănânc des de la KFC – rar se întâmplă să iau două mese acolo în decurs de o lună. Deci, nu pot considera că mi-am bulit stomacul acolo. Voi cum stați vis-a-vis de plăcerea vinovată numită KFC?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „KFC: știu că îmi va fi rău, dar…”

  1. Azi am pacatuit, dupa vreo 3 saptamani sau o luna de la degustare, insa scurt, un snack box ca sa nu supar organele interne, eu suport iute insa de la Kfc in cantitate mai mare, ma apuca un soi de greata, nu stiu cum sa descriu, ca si cum mi s-ar “apleca”, nu e termenul potrivit, dar practic nu sunt compatibila cu produsele pe termen lung si in cantitate mare si am testat in 2 tari produsele ;)), aceeasi reactie.

    Răspunde
    • Un soi de greață care persistă dar nici nu merge rezolvat în baie. Cel puțin așa e la mine. Că dacă m-ar fi trimis în baie la chinuri pe deasupra WC-ului cu siguranță îmi era de ajuns să renunț. Dar nu, mie îmi creează o senzație de rău și atât. Un fel de rău fără opțiuni de “finalizare” :) De asta îmi e atât de greu să refuz KFC :(

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.