… tot mănânc. Nu mă știu ca având probleme cu stomacul, dar de fiecare dată când mănânc la KFC îmi este rău la câteva ore după. Știu că îmi va fi rău, dar tot îmi comand de la KFC. Parcă e un drog care te face să te simți bine când îl consumi deși tu știi foarte bine că îți va fi rău după. Culmea, nici nu mănânc des de la KFC – rar se întâmplă să iau două mese acolo în decurs de o lună. Deci, nu pot considera că mi-am bulit stomacul acolo. Voi cum stați vis-a-vis de plăcerea vinovată numită KFC?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "KFC: știu că îmi va fi rău, dar…"

  • carmen

   Azi am pacatuit, dupa vreo 3 saptamani sau o luna de la degustare, insa scurt, un snack box ca sa nu supar organele interne, eu suport iute insa de la Kfc in cantitate mai mare, ma apuca un soi de greata, nu stiu cum sa descriu, ca si cum mi s-ar „apleca”, nu e termenul potrivit, dar practic nu sunt compatibila cu produsele pe termen lung si in cantitate mare si am testat in 2 tari produsele ;)), aceeasi reactie.

   • Gabriel Ursan

    Un soi de greață care persistă dar nici nu merge rezolvat în baie. Cel puțin așa e la mine. Că dacă m-ar fi trimis în baie la chinuri pe deasupra WC-ului cu siguranță îmi era de ajuns să renunț. Dar nu, mie îmi creează o senzație de rău și atât. Un fel de rău fără opțiuni de „finalizare” :) De asta îmi e atât de greu să refuz KFC :(

    • coolnewz

     poate ca este pur si simplu de la … cantitate? :)

     • Gabriel Ursan

      Recunosc… cred că și ăsta e un factor destul de important :)

  • Coffee

   Yes, crispy strips! :)

Comentează la acest articol