Happy in Galati

Happy in Galați

Felicitări celor care au lucrat la acest proiect. V-a ieșit foarte bine, iar mie unul mi-ați înveselit ziua. Când e vorba de acțiuni happy, parcă mi-aș dori ca fenomenul videoclipurilor realizate pe melodia Happy, a lui Pharrell Williams, să devină în scurt timp mai viral decât ce a fost Harlem Shake la vremea lui de glorie. Pentru că e despre a fi happy, iar happy ne place. Prin urmare, vă invit vă înseninați ziua urmărind videoclipul Happy in Galați și să-l dați mai departe în rețele de socializare. Merită ca acest video să aibă parte de cât mai multe afișări, mai ales că apar zone frumoase din orașul nostru (pe timp de iarnă, ce-i drept, dar frumoase). Deci… urmăriți video Happy in Galați mai jos! Update: gălățenii sunt cu adevărat fericiți! Via eNdieN am descoperit și a doua versiune a videoclipului Happy in Galați realizat pe melodia Happy a lui Pharrell Williams. Felicitări! Mă bucur nespus de mult când văd astfel de acțiuni realizate în Galați de către gălățeni. Video Happy in Galați 1 Video Happy in Galați 2

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Natural

  Reply Reply 21/02/2014

  Pe primul il vazusem, dar si-al doilea este super. Unul mai frumos decat altul, nici nu poate fi altfel.

  Am jucat si eu in Happy la Craiova, ti-am lasat link-ul la semnatura :)

  Be happy!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/02/2014

   Super! Te-am văzut ;)

   • Natural

    Reply Reply 21/02/2014

    Si da, avem si noi doua variante de fericire in Craiova. Uite-o si pe-a doua, la care n-am nicio contributie, dar o apreciez la fel de mult. Spor!

Leave A Response

* Denotes Required Field