John McAfee își menține pariul pe Bitcoin, CoinBase adaugă XRP, Nano X se livrează în 20 zile

John McAfee ”și-o mănâncă” în continuare :) O să bag trei noutăți din lumea crypto în același articol, iar la final o părere personală despre criptomonede și viitorul lor.

John McAfee își mănâncă penisul la TV dacă Bitcoin nu atinge 1 milion de dolari până la finalul anului 2020

Predictie John McAfee

Sigur nu e prima dată când auziți despre pariul ăsta. Dacă nu, sigur ați auzit de McAfee, celebrul antivirus care l-a îmbogățit pe americanul John McAfee, un iubitor de crypto.

Prin iulie 2017 John McAfee a zis pe contul său de Twitter că este sigur că valoarea Bitcoin va crește până la finele lui 2020 la 500.000$. În caz contrar își mănâncă penisul live la TV.

Apoi, pe 29.11.2017 când Bitcoin a trecut de 11.000$ a dublat valoarea și a zis că în continuare își mănâncă bărbăția dacă Bitcoin nu atinge valoarea de 1 milion $ până la final de 2020.

Bineînțeles, omul avea mulți Bitcoin și prin aceste declarații publice dorea să speculeze și să crească și mai mult valoarea acestora. Mai ales că în 2017 a fost un adevărat hype pe crypto.

De atunci am început să-i urmărec contul de Twitter, iar ieri am văzut că a declarat din nou același lucru. Își menține pariul și în continuare crede că Bitcoin va fi 1 milion $ în 2020.

Îi puteți urmări contul aici. Părerea mea este că omul bea, fumează și se droghează cam mult :). Și vrea să devină președinte. În rest, e treaba lui dacă își asumă pariul la final :)

CoinBase adaugă XRP pe platforma lor

CoinBase XRP Ripple

CoinBase este una dintre cele mai mari și serioase platforme de schimb, cumpărare și vânzare de criptomonede din lume. Astăzi au anunțat adăugarea XRP (Ripple).

Nu știu dacă au adăgat România între timp printre țările suportate, dar puteți să testați să vă faceți un cont aici. Eu folosesc un Ledger S pentru monede și Binance pentru cumpărat.

Bine, nu am mai cumpărat de ceva vreme criptomonede, însă m-am jucat în ultima perioadă pe Revolut și am luat ETH și BTC de vreo 200 lei și 200 lei. Detalii despre Revolut aici.

Oricum, faptul că au adăugat XRP (Ripple) în platforma lor de exchange este o veste foarte mare în lumea crypto. În 2017 cred că exploda prețul la XRP dacă se întâmpla asta.

Ledger Nano X este disponibil pentru precomandă

Ledger Nano X

Ledger este una din cele mai mari și mai sigure companii care produc portofele hardware pentru criptomonede. Aș risca să spun că e și cea mai bună astfel de companie.

Un portofel de tip Ledger este cea mai sigură variantă pentru a-ți stoca criptomonedele. Am explicat în acest articol (e un must read) de ce merită să-ți cumperi un Ledger.

Noutatea este că cei de la Ledger au lansat modelul Ledger Nano X, model premiat inclusiv la CES în 2019. În acest moment poate fi precomandat de aici, cu livrare în 20 de zile.

De fapt, expedierea modelelor de Ledger Nano X va începe peste 20 de zile așa că dacă vrei să ai cel mai nou, mai modern și mai sigur model de portofel hardware, comandă-l acum.

O altă chestie nouă (în caz că nu ați aflat încă) este că dacă aveți deja un Ledger ar trebui să instalați aplicația Ledger Live de aici (care btw, e disponibilă și pe smartphone).

Se pare că cei de la Ledger s-au ținut de cuvânt și fac progrese în ceea ce privește aplicația lor proprietară de gestionare a criptomonedelor. Eu am șters deja extensiile lor de Chrome.

Părere personală despre criptomonede și viitorul lor

De când au căzut puternic criptomonedele la începutul anului 2018, ca tot omul care era la început cu treaba asta, mi-am pierdut interesul și timpul alocat acestui subiect.

Am câteva criptomonede uitate pe sistemul buy and forget. Dar în rest nu îmi bat capul cu tranzacții zilnice și alte aspecte pe care probabil le știi mai bine dacă ai citit până aici.

Păerea mea personală este că lumea criptomonedelor își vede bine mersi de treabă, se dezvoltă tehnologii noi, se fac parteneriate noi. În concluzie, se lucrează fără oprire în și cu crypto.

De asemenea, simt că există un nou început timid de a aduce criptomonedele în prim plan anul acesta. Estimez că vom vedea o creștere ușoară a valorii criptomonedelor.

Atenție, acesta nu este un sfat de investiție în criptomonede. Piața asta este foarte volatilă, plină de riscuri și uneori de țepe. Citește toate articolele de la linkurile din această postare.

Tu ce părere ai? Cum vezi piața crypto în 2019?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.