Bloggeri din Galați și Brăila, hai să testăm niște BMW-uri!

Îmi revine plăcerea să invit bloggerii, vloggerii și influencerii din zona Galați și Brăila la un drive test organizat sâmbătă, pe 16 martie, la showroom-ul BMW APAN Motors Brăila.

BMW Drive Test Galati Braila

Ideea e în felul următor: sâmbătă dimineață ne găsim pe la 9:30 acolo echipați cu aparate foto, telefoane, gimbal-uri și ce echipamente de produs conținut avem la îndemână.

Trebuie neapărat să avem la noi permisul de conducere și cartea de identitate. Și eventual să nu fie prima oară când conducem o mașină, că BMW-urile îs cam nărăvașe :)

Locurile sunt limitate, așa că trebuie să vă înregistrați completând formularul de aici sau trimițând un email la mihaela.popescu@apan.ro, iar Mihaela vă contactează ulterior.

În principiu pe la 10:00 plecăm pe coclauri cu mașinile, filmăm, facem poze și ne bucurăm de ultimele modele și tehnologii BMW. Pe la 12:00 terminam totul și ne întoarcem la ale noastre.

Singura condiție ca să participați la acest drive test este să aveți un blog sau un vlog cu minimum 500 de abonați sau un cont de Instagram cu cel puțin 5K de urmăritori reali.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, o puteți contacta pe Mihaela Popescu telefonic la 0754094957. Tot ea vă va confirma participarea, pentru că numărul de BMW-uri este limitat :)

Ne vedem sâmbătă dimineață la BMW APAN în Brăila pentru test drive!

Bloggeri BMW Test Drive APAN Braila

2 comentarii la „Bloggeri din Galați și Brăila, hai să testăm niște BMW-uri!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.