Ce înseamnă integrator de soluții pentru birou

Firmele care au birouri unde oamenii își desfășoară lucrul se confruntă cu tot felul de provocări și au tot felul de nevoi specifice. Pentru a dota și a menține birourile cu tot ce au nevoie, firmele apelează la mai mulți furnizori. În cele mai fericite cazuri se lucrează cu 3-4 furnizori.

În acest caz există, de obicei, o persoană care se ocupă de relația cu furnizorii pe aspecte precum mobilier, laptopuri, imprimante, PC-uri și cam tot ce ține de IT, birotică și papetărie, produse de curățenie, electrocasnice (dacă ecazul), diverse elemente de marketing, software și consumabile.

În mod special consumabile pentru imprimante și copiatoare. Cel puțin la capitolul ăsta e panică când rămâi fără cerneală în cartuș sau fără toner. Că oricât de organizat ai fi, se mai întâmplă. Uneori ai nevoie de refill, alteori ai nevoie să schimbi cartușul cu totul. Totuși, de curând e un trend destul de interesant în rândul furnizorilor de servicii. Sau poate e mai de mult și nu prea am avut eu contact cu el. Nu zic că am descoperit apa caldă :)

Trendul se numește integrator de soluții. În cazul de față integrator de soluții pentru birou.

Asta înseamnă că în loc de 4-5 furnizori cu care lucrai până acum, poți lucra doar cu unul singur. Iar asta aduce niște avantaje. În primul și în primul rând economisești. Și timp și bani. Pentru că ai o singură de persoană de contact.

Plus că ții evidența mult mai ușor la ce ai de administrat pentru că o firmă care oferă soluții integrate pentru birou are și ceva unelte în sensul ăsta. Mai exact, firma vine și face o analiză a companiei și oferă soluții la mai multe capitole. Și e clar că se pot negocia discounturi de volum. Ceva de genul: frate, la ce rulaj îți fac și la toner și la papetărie și la ce mai oferi, merit prețuri bune :) În articol am oferit câteva trimiteri către Depozitul de Papetărie. Bănuiesc că îi știți, că activează pe piață din 1998. Da, și ei oferă soluții integrate pentru birou ;)Solutii integrate pentru birou

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ce înseamnă integrator de soluții pentru birou”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.