Vând un Nexus 6 cu ecran crăpat

Îl dau cu 800 lei. Telefonul de nou costă 3.000 lei. Mă rog, preț psihologic 2.999,89 lei. E exact modelul din link – vedeți acolo detaliile tehnice dacă nu le cunoașteți.

Despre Nexus 6 am scris deja aici. E ultimul model de smartphone de la Google, cu Android stock. Mă rog, e încadrat la categoria phablet. Ecranul e spart pentru că l-am scăpat pe jos. Am povestit aici ce și cum. La finalul articolului vă las și poze ca să vedeți cât de urât e spart.

Telefonul e perfect funcțional. După ce l-am spart l-am mai folosit fără probleme. De trimis îl trimit cu Fan Courier cu opțiunea de verificare a coletului la livrare – adică, curierul va sta lângă tine ca să desfaci coletul și să verifici produsul primit. Telefonul funcționează cu nano SIM – să ai un nano SIM la îndemână ca să vezi că toate funcțiile sunt ok, adică inclusiv funcția de recunoaștere a SIM-ului, apelare etc.

Cum am ajuns la prețul de 800 lei?

Păi, am dat jos 1.000 lei din 3.000 lei din start pentru uzura morală. E un telefon SH din momentul în care l-am cumpărat și l-am scos din cutie. Chiar dacă e ca nou. Din cei 2.000 lei rămași am scăzut costul de înlocuire a display-ului. Un display original de Nexus 6 costă 800-900 lei și îl poate aduce pe comandă cam orice service GSM.

Să zicem că e 900 lei. La prețul ăsta mai adăugăm 200 lei manopera celor de la service. În Galați, un service a zis că îmi schimbă display-ul cu 1.100 lei (cu tot cu manoperă). Din 2.000 lei dacă scădem 1.100 lei (900 + 200), rămânem cu 900 lei. L-am pus la 800 lei ca să evit negocierile. Asta dacă ai bani și vrei să schimbi display-ul pe moment. Dacă nu, merge și așa cu display-ul crăpat, urmând ca atunci când ai bani să-i schimbi display-ul. E ca și cum îți iei un Nexus 6 în două rate: 800 lei acum și 1.100 lei mai târziu. Și arată aproape ca nou după ce îi pui display nou.

Transportul îl plătesc eu. Și ofer și niște huse de Nexus 6 ca să ai pe alese. Husele le poți vedea aici. Trimit împreună cu telefonul cutia și încărcătorul original, ambele în stare impecabilă. Nu îl las sub 800 lei. Mai degrabă îl folosesc ca GPS auto (cu Waze) decât să-l dau sub 800 lei. Nu insistați. Dacă vă interesează vă rog să-mi dați un mail la gabriel.gsmro@gmail.com cu adresa de livare, nume și număr de telefon de contact pentru curier. Așa arată telefonul acum.Nexus 6 ecran crapat 1 Nexus 6 ecran crapat 2 Nexus 6 ecran crapat 3

 

4 comentarii la „Vând un Nexus 6 cu ecran crăpat”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.