Vă povesteam aici că mi-am luat Nexus 6. Cei de la MobileDirect.ro au fost foarte drăguți și mi-au trimis mai multe carcase de protecție din care să aleg. Dar nu mă pot decide care e cea mai ok. Adică, telefonul e oricum mare, cu sau fără carcasă. Câțiva milimetri în plus nu mai contează. Avem următoarele variante.

Carcase Nexus 6

Prima carcasă, și cea care îmi place cel mai mult, este una transparentă, de la Case Mate. E faină că e transparentă, dar și că are suport pentru a pune telefonul în poziție de vizualizare confortabilă.

A doua carcasă (Verus), este de fapt un toc, cu suport pentru carduri de credit. Practic, ar putea înlocui parțial un portofel. Totuși, parcă n-aș sta cu portofelul la ureche. Plus că acoperă partea din față a telefonului și nu mă atrage prea mult.

A treia carcasă e una simplă, neagră, slim. Protejează doar partea din spate a telefonului. Tot de la brandul Verus. E simpatică, dar nu știu cât de utilă ar fi.

Ultima, dar nu cea din urmă carcasă de Nexus 6, este încă un model care îmi place. E de la UAG (Urban Armor Gear) și oferă cea mai sporită protecție împotriva șocurilor. În plus, vine și cu folie la pachet, dar nu cred că este o folie premium precum Alien Surface, așa că nu aș pune-o, mai ales că îmi place la nebunie inclusiv senzația de atingere a display-ului.

Su credeți că ar trebui să optez mai degrabă pentru o folie Alien Surface? Văd că au pe stoc și pentru Nexus 6. Eu am avut la Nexus 5 și mi-a plăcut.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  13 replies to "Ajutati-ma sa aleg o carcasa/husa pentru Nexus 6"

  • Dobre Petronel

   Mie-mi place ultima carcasă. Arată interesant.

  • Razvan

   Pune poze si cum vine telefonul in husa.

   • Gabriel Ursan

    Ok. Am sa fac in weekend, ca pana sâmbătă iar sunt pe drumuri si nu am la îndemână al doilea aparat foto/telefon/instrument de făcut poze :)

  • Valentin

   Prima si a treia mi se par cele mai potrivite.. In special a treia.. Ultima pare prea kitsch iar a doaua nici nu ar trebui sa o iei in considerare.. :D

  • Ciprian Lospa

   SI eu tot pe ultima varianta as merge.

  • cristi

   ultima oara mi am pus o folie SlickWraps. concluzia: nu m as mai intoarce la carcasa niciodat’

   • nvr21

    Am dat si eu comanda de slickwraps acum 2 luni si nici acum nu a ajuns, iar codul de tracking nu functioneaza pe teritoriul Romaniei. Cum ai reusit sa intrii in posesia foliei? Merci

  • Ionut

   Eu as alege ultima carcasa, dar cred ca va transforma nexus-ul 6 intr-o tableta, telefonul este urias, el oricum vine cu protectie impotriva apei, eu l-as folosi fara carcasa

  • vlad

   pentru display cea mai buna alegere ar fi o sticla de protective de la spygen. O recomand cu cea mai mare incredere!

  • Gabriel Ursan

   Mulțumesc mult tuturor. E fain să afli păreri, să ai cu cine să te consulți pe anumite subiecte.

   Inițial am ales ultima carcasă, mi s-a părut cea mai ”safe”. E bună, dar nu mă reprezintă. De fapt, mi-am dat seama testând aceste carcase că vreau să mă bucur de experiența de folosire a telefonului, inclusiv cea de atingere directă a acestuia la fiecare interacțiune.

   Așa că, momentan, nu voi folosi nici o carcasă din cele prezentate. Probabil pe cea UAG o voi păstra pentru când voi merge pe munte sau voi sta cu cortul sau ceva de genul ăsta. În rest, Nexus 6 e un telefon prea fain la atingere ca să nu mă bucur de el.

   Dacă aveți Nexus 6 și vă tentează vreo carcasă, cei de la MobileDirect.ro mi-au oferit posibilitatea să fac cadouri :) Deci, pe principiul primul venit, primul servit, dau primele 3 carcase menționate cadou. Trebuie doar să-mi trimiteți o poză cu voi și al vostru Nexus 6 la gabriel.gsmro@gmail.com și se rezolvă ;)

  • Andrei

   Salut, am nevoie de o carcasa pt shamu al meu vinzi ?

Comentează la acest articol