Îmi iau cozonaci de la Pain Vivant Galați, singura brutărie artizanală din oraș

În prima zi de Paști suntem invitați la niște buni prieteni și bineînțeles că nu putem veni cu mâna goală. Așa că ne-am decis să aducem niște cozonaci buni și o pască. Bine, eu voi încerca cu fiică-mea vineri să fac două bucăți după rețeta Ginei Bradea de cozonaci, dar ce va ieși acolo vom păstra pentru uz intern având în vedere că prima dată când voi face cozonaci :)

Inițial am zis că mă duc la o patiserie de cartier și rezolv problema imediat, dar mi-am adus aminte că Adrian Șerban de la Pain Vivant Galați nu face doar pâine, torturi și alte produse uzuale de patiserie, ci și cozonaci foarte buni. Anul trecut un alt prieten a apelat la el și așa am aflat.

Nu știu dacă mai are timp disponibil să onoreze comenzile de cozonaci pentru de Paști (pe mine abia m-a strecurat joi), dar vă spun că merită să luați în calcul Pain Vivan ca opțiune pentru cozonaci măcar pentru Crăciun (comandați din timp).

De ce brutăria artizanală Pain Vivant

Cozonaci Pasti Craciun Pain Vivant Galati

 

Cu Adrian Șerban mă știu de vreo 2 ani. Și de vreun an discutăm periodic chestii de business în cadrul unor întâlniri în grup restrâns. Știu despre el că e om serios și cunosc amănunte despre afacerea sa. Tocmai de aceea nu mă sfiesc să recomand produsele și cozonacii Pain Vivant oricui dorește un produs gustos și sănătos.

La Pain Vivant vei găsi cozonaci, pâine, covrigi, torturi (pe comandă) și alte produse de patiserie așa cum se făceau pe vremuri.

  • fără conservanți
  • fără potențiatori
  • fără amelioratori
  • fără alte substanțe chimice

Doar cu făină, ouă, lapte și drojdie.

Poate unii dintre voi veți considera brutăria artizanală Pain Vivant Galați că are prețuri mai mari decât prin alte locuri. Însă prețul rezultă din complexitatea realizării produselor. Și știți și voi că dacă nu se folosesc amelioratori, potențiatori, conservanți ș.a.m.d. procesul de fabricație necesită mai mult timp, iar cozonacii și produsele de patesierie nu ies pe bandă rulantă ca în producțiile de serie :)

Eu mi-am comandat de la Pain Vivant 2 cozonaci cu cacou și nucă și o pască simplă, fără stafide, deoarece copilul meu nu suportă stafidele și rahatul prin cozonaci sau alte produse de patiserie. Însă pe comandă ei vă pot face cozonacul așa cum vă doriți.

Brutăria artizanală Pain Vivant Galați se regăsește pe strada Constructorilor Nr. 13 bis. Aveți aici pagina lor de Facebook dacă vreți să intrați în legătură cu ei. Iar numărul de telefon este: 0236494441

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Îmi iau cozonaci de la Pain Vivant Galați, singura brutărie artizanală din oraș”

  1. Cei de la Pain Vivant sunt fantastici, e business-ul gălățean pe care îl admir cel mai mult. Nu am gustat cozonacii lor, dar pâinea, croissantele și prăjiturile lor sunt foarte bune, făcute cu pasiune și cu ingrediente cinstite. Între timp s-au mutat pe Constructorilor nr. 13 bis. Mă gândeam că poate ai vrea să actualizezi adresa din articol, să îi găsească și alții care poate citesc pe aici. Numai bine! :)

    Răspunde
  2. Posibil sa nu fie chiar singura brutărie artizanala. Când ai timp poți sa îi încerci ceva și de la Artelier, pe Strada Nicolae Bălcescu 5. Din câte știu au și pâine făcută cu maia.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.