Bărbați, iată un cadou tare de Valentine`s Day sau Dragobete

Nu știu alți bărbați cum sunt, dar eu cumpăr cadouri pe ultima sută de metri. Cum numai mâine nu-i poimâine și vine Valentine`s Day pe 14 Februarie sau Dragobetele pe 24 Februarie, vă recomand un cadou cu care sigur nu veți da greș.

De fapt, nu numai că nu veți da greș, dar veți impresiona plăcut orice femeie, indiferent de vârstă sau preferințe. Cel puțin asta e părerea mea. Însă vreau să-ți zic ceva mai întâi ca să NU îți faci inimă rea.

Dacă nu ai un buget de minimum 800-900 lei pentru un cadou pe care aleasa inimii tale îl merită din plin, nu citi mai departe articolul. Pe bune :)

Nu de alta, dar îți faci inimă rea degeaba. Iar dacă articolul vine spre tine așa, precum un share discret sau un mesaj pe WhatsApp rătăcit trimis de ”cineva”, poți să zici că nu ai avut timp să-l și că ai deschis articolul, dar că după aia ți-a sunat telefonul și ți-a rămas uitat în bară :)

La mine merge întotdeauna. Mă rog, dacă citește Irina acest articol nu va mai merge prea mult.

Bun. Acum să vă zic despre ce e vorba.

Se zice că experiențele sunt cadouri mult mai ușor de ținut minte decât un obiect. Mai ales dacă sunt experiențe plăcute pe care creierul nu vrea să le uite.

De aceea, florile (neapărat trebuie să cumperi flori frumoase – nu te duci fără flori) pot fi însoțite de un…

Cadou Win-Win

Mie îmi place să-i zic cadou win-win. Adică câștigă și se bucură și aleasa inimii tale, dar te bucuri și tu. Uneori tu te bucuri chiar dublu. O să înțelegi tu.

Este vorba despre niște pachete de tratamente estetice lansate de cei de la aBeauty Clinique fix pentru perioada asta cu zilele îndrăgostiților (14 Februarie și 24 Februarie – suntem români, plus că e fain să sărbătorești de două ori).

Pachetele sunt gândite pentru orice buget și pentru orice nevoie, iar reducerile sunt excelente. Și vă zic din perspectiva tipului care se mai ocupă uneori și de partea de marketing pentru acest brand și știe prețurile.

Așa că dacă ești din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași sau Timișoara, te-ai scos. Pentru că cei de la aBeauty au clinici de estetică în toate aceste orașe, iar persoana ta iubită se poate bucura de cadou acolo.

Deși sunt mai multe pachete gândite pentru zilele îndrăgostiților, vă dau câteva variante care mie mi-au sărit în ochi.

Pachetul 4Weeks 4Skin

Este un pachet de tratamente faciale care o să acționeze asupra tenului iubitei tale timp de cel puțin 6 săptămâni. Adică nu îți uită cadoul cu una, cu două.

Pachetul 6Weeks 4Skin feste format din 2 ședinte de tratament facial Rejuvenate care curăță, hidratează, reduce ridurile, mărește fermitatea pielii, atenuează cearcănele și creste producția de Colagen la prețul special per pachet de 997 lei în loc de 1.614 lei.

Îl poți comanda de aici.

P.S.: Există și varianta 6Weeks 4Skin Pro, care îți oferă ceva în plus.

Pachetul 4Weekes 4Body

Este un pachet de tratamente corporale care reduc celulita și modelează corpul. În plus, accelerează metabolismul celular (ajută în curele de slăbire), stimulează circulația sangvină, elimină toxinele la nivel local și întinerește pielea corpului.

Cine nu și-ar dori piele de revistă fără Photoshop?

Pachetul 4Weeks 4Body este format din 4 ședințe de tratament corporal BodyShape a câte 30 de minute fiecare cu prețul special per pachet de 887 lei în loc de 1.748 lei. Gândește-te că oamenii cumpără acest pachet cu aproape 2.000 lei în restul anului, iar tu poți să îl iei acum drept cadou cu mai puțin de 900 lei.

E și varianta Pro aici care e best dealul momentului.

Ai prins ideea. Sunt 4 săptămâni de tratamente în banii ăștia.

Pachetul 4Months 4Hair

Cu siguranță ai auzit de epilare definitivă. Însă aici nu vorbim despre orice epilare definitivă. Vorbim despre cea mai precisă și confortabilă epilare definitivă.

La aBeauty fac epilarea definitivă cu singurele aparate de epilare laser ce au melaninometru încorporat. Asta înseamnă că dozează puterea cu precizie astfel încât să nu existe risc de efecte secundare în timp ce puterea e calibrată pe eficiență maximă.

Iar din punct de vedere confort, există un aplicator ce răcește zona la 4 grade Celsius astfel încât până și tu ca bărbat poți să apelezi la metoda asta de epilare dacă te deranjează părul din vreo zonă.

În loc de 2.948 lei cât plătești pentru epilare definitivă laser în zona inghinală timp de aproximativ 4 luni (adică 4 ședințe), cu acest pachet special plătești doar 887 lei.

Varianta standard aici. Varianta Pro (include inghinal și axile) aici.

Pachetul 4Lips

Probabil ai auzit despre injectarea buzelor cu acid hialuronic pentru volum sau/și contur. Unii bărbați sunt de acord cu asta, alții nu. E normal ca mereu părerile să fie împărțite.

Din punctul meu de vedere (strict părerea mea personală), dacă nu se exagerează, procedura de augmentare a buzelor poate oferi un rezultat cu aspect complet natural, fără penibilități. Cunosc o grămadă de fete care nu voiau să-și injecteze acid în buze, dar după ce au mers la medicii aBeauty au fost atât de mulțumite încât își repetă procedura anual.

Nu sunt aici să vă conving să faceți asta, dar dacă iubita ta își dorește acest lucru sau dacă obișnuiește să își facă injectări cu acid hialuronic în buze, poți profita de oferta asta.

Gata, dar încă ceva

Dacă ești bărbat și ai citit până aici, ești erou. Și trebuie neapărat să ții cont de două chestii.

  1. La achiziția oricărui pachet de tratamente faciale, corporale sau epilare definitivă din rețeaua de clinici aBeauty Clinique intri automat în tragerea la sorți în care vei putea câștiga încă un pachet de tratamente precum cel cumpărat. Sper că nu te gândeai la altceva când spuneam de beneficii duble mai sus, nu? :) La asta mă refeream. Uite aici mai multe detalii legate de cum funcționează concursul de zilele îndrăgostiților.
  2. aBeauty Clinique e cea mai mare rețea de clinici de estetică din România. Îți oferă calitate garantată, cele mai bune tehnologii, condiții premium și siguranță/igienă desăvârșită. Dacă vrei cu adevărat s-o impresionezi plăcut cumpără de la aBeauty. Dacă vrei să-i iei o ședință de ”ceva” de la salonul de la colțul blocului doar pentru că e 300 lei sau doi lei și-un leu, mai bine cumpără-i o brățară hand made, o cutie de bomboane sau ceva clasic. Și așa mergi la sigur. Când faci cadou experiențe e la fel ca la hoteluri. Poți să o duci într-un hotel de 5 stele sau poți să o duci la un motel pe centură. Diferența e mai mare decât poți percepe în momentul deciziei. Când alegi o clinică de estetică, alege calitatea, nu o magherniță de pe colț.

Mai multe detalii despre găsești aici, mai structurat, mai frumos, mai la obiect.

În rest, iubiți-vă mult, des și fără motiv de sărbătoare!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Bărbați, iată un cadou tare de Valentine`s Day sau Dragobete”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.