Ți-a accidentat cineva mașina? Poți primi o mașină de înlocuire pe RCA!

Prietenul meu Tony de la Autonom Galați mi-a povestit demult despre acest serviciu, dar din lipsa timpului n-am apucat să scriu pe blog despre asta. Până azi :)

Nu știu dacă știați, dar dacă ești partea vătămată (adică cel păgubit și nevinovat) într-un accident auto, poți să obții gratuit o mașină de înlocuire de la cei de la Autonom.

Puteți intra aici pe siteul lor pentru mai multe detalii, însă, pe scurt, ei zic așa:

  • E fără costuri și depozit
  • Costul e acoperit de asiguratorul vinovatului
  • Se aplică oriunde în România
  • Poți face Km nelimitați în România

Despre mașina de înlocuire

Odată cu modificarea legii RCA in Decembrie 2016, partea pagubită dintr-un accident auto beneficiază de mașină de înlocuire pe perioada cât mașina sa se află în service pentru reparații.

Mașina la schimb va fi similară cu mașina deținută (implicată în accident) și se acordă în momentul în care mașina avariată a intrat în service.

Cum obții mașina de înlocuire cu RCA?

Pasul 1: Deschide dosarul de daună

Ai nevoie de constatarea amiabilă completată și semnată de ambele părți sau de constatarea din partea poliției dacă nu v-ați înțeles sau dacă au fost implicate mai multe mașini în accident.

Pasul 2: Obține documentele justificative

După ce deschizi dosarul de daună vei obține o notă de constatare cu care oricum trebuie să mergi la un service agreat de RCA-ul vinovatului pentru a obține devizul de reparație.

Pasul 3: Calcularea numărului de zile

Pe baza devizului de reparație se calculează numărul de zile de care beneficiezi pentru mașina de înlocuire. Pentru fiecare 4 ore de manoperă se va asigura o zi de închiriere.

Pasul 4: Obții confirmarea de la asigurator

După ce ai obținut toate aceste documente și confirmarea de la asigurator, sună la Autonom la numărul scurt 021.9111 sau direct la Tony (0743900700‬) dacă ești din zona Galați, Brăila (și nu numai). Ca să-ți pregătească mașina de schimb.

Ai întrebări?

Urmărește videoclipul de mai jos în care Tony povestește mai multe detalii despre mașina de înlocuire gratis pe RCA. Sau sună-l direct pe Tony (ai numărul mai sus).

De reținut totuși chestiile pe care le-am scris cu bold la punctul 3. Numărul de ore de manoperă nu este egal cu numărul de ore/zile în care mașina stă în service.

Spre exemplu, mașina poate să-ți stea în service 2 săptămâni, dar dacă ai doar 12 ore de manoperă, vei benefica de mașină gratis de înlocuire doar 3 zile.

Eu zic că cel mai bine e să urmărești videoclipul de mai jos, că are toate detaliile explicate ok.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.