7 motive pentru care să alegi o cremă skinbetter science cadou de Valentine`s Day, Dragobete, 1 Martie sau 8 Martie

Dacă ești în căutarea unui cadou de Valentine`s Day, a unui cadou de Dragobete, a unui cadou de 1 Martie sau a unui cadou de 8 Martie, ai nimerit bine. Urmează să îți recomand niște produse super tari.

Este vorba despre celebrele creme profesionale de tratament pentru acasă skinbetter science. Sunt un cadou elegant, rafinat și chiar de lux care nu îți golește buzunarele. Prețurile pleacă de la 300-400 lei.

Dar pentru că o imagine valorează cât 1000 de cuvinte, am să-ți arăt o galerie foto înainte de a trece la subiect și a prezenta cele 7 motive pentru a alege o cremă skinbetter science sau un set skinbetter science.

Shut up and take my money

creme skinbetter science

Cremele skinbetter science pot fi cumpărate direct din rețeaua partenerilor din România ce constă în clinici de estetică respectabile sau medici și specialiști cu experiență. Site-ul lor oficial în România e aici.

Dacă doriți să comandați direct online, o puteți face aici. Însă dacă sunteți la prima comandă nu se va livra decât după ce veți avea parte de consilierea unui specialist skinbetter science. Se respectă politica lor.

De asemenea, după cum probabil v-ați dat seama și din imagini, gama completă de produse de tratament skinbetter science se regăsește și în cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, aBeauty Clinique.

Motivul 1: Funcționează

skinbetter science este o companie îndrăgită din USA. Sunt binecunoscuți pentru faptul că nu plătesc vedete pentru endorsement și că se bazează pe teste reale și păreri reale de la specialiști independenți.

Sunt foarte îndrăgiți pentru că produsele lor de tratament chiar funcționează. Vedete, persoane publice, medici și oameni de calitate le folosesc produsele. Sunt un fel de Apple în zona lor de produse tratament.

Ca să-ți dau un exemplu, vei vedea promovări de telefoane pe la diverse vedete (autohtone sau nu) care recomandă (pe bani de la producător) un anumit model de telefon. Dar în viața reală vedetele folosesc iPhone.

Cam așa e și cu produsele skinbetter science. Vei vedea că anumiți bloggeri de beauty recomandă multe alte produse, dar în realitate ei folosesc skinbetter. Iar dacă promovează skinbetter, să știi că o fac autentic.

Motivul 2: Au ingredienți activi

Ingredienții activi fac difrența dintre eficiența unui produs de pe raftul unui supermarket sau chiar raftul unei farmacii și un produs profesional. Produsele clasice nu au ingredienți activi în concentrație suficientă.

Adică crema aia clasică la 50-100 de lei cu coenzima Q10, colagen sau alte minuni de genul este fabricată cu ingredienți în concentrație suficient de mică ca să nu deranjeze pe nimeni și să mulțumească pe toată lumea.

Și după cum bine știi, a mulțumi pe toată lumea este pasul sigur către mediocritate. De asta skinbetter science nu vinde direct online și vinde prin specialiștii lor certificați din clinicile de estetică.

Motivul 3: Au un preț accesibil

Dacă 600-800 lei ți se pare mult pentru o cremă, nu voi încerca să te conving că e puțin. Fiecare e cu bugetul său și cu percepția sa despre scump sau despre ieftin. Însă te asigur din experiență că este un preț decent.

Există creme (cărora nu am voie să le dau numele) la 3.000+ lei care nu fac nici măcar 30-40% din ce face o cremă skinbetter de tratament care costă în jur de suma de 900 lei, de exemplu.

E simplu de verificat după ingrediente, formule, teste comparative etc. Dacă ai timp poți verifica. Cert este că skinbetter science intră în zona produselor de tratament de lux la un preț accesibil, dar cu eficiență maximă.

Motivul 4: Ajung multă vreme

Fiind foarte eficiente, produsele skinbetter science te țin și îți ajung multă vreme. Exemplu concret. Eu am o cremă (Trio Rebalancing Serum) cu care mă dau dimineața și seara (am o dermatită atopică pe fond de stres).

Costă în jur de 700 lei și îmi ajunge 3 luni. Nu trebuie să te dai mult pentru că o cantitate mică se întinde pe toată față și produsul având concentrație optimă de ingredienți activi este eficient oricum.

Dacă împart 700 lei la 3 luni de zile înseamnă mai puțin de 8 lei pe zi pentru un ten hidratat și fără petele alea două roșii sub ochi care se descoamează iarna (cel puțin în cazul meu). Nici măcar 10 lei pe zi!!!

Motivul 5: Sunt produse premiate

După cum scriam și mai sus, produsele skinbetter science sunt produse testate și premiate la nivel internațional de specialiști independenți. Uneori ajung pe locul 1, alteori pe locul 3, dar se bat în liga mare, acolo sus.

Ca să-ți dau un exemplu concret, produsele skinbetter science sunt produsele cele mai iubite, cele mai premiate și cele cu cea mai rapidă creștere în cota de piață din USA (pe nișa lor) din ultimii trei ani.

Cu alte cuvinte, mai durează puțin până când valul de premii și de popularitate să lovească România (în Europa a lovit deja, țările nordice fiind mari fani skinbetter science). Nu aștepta să ajungă mainstream :)

Motivul 6: Nu încarcă tenul

Știi produsele alea hidratante sau cremele alea unsuroase care îți fac tenul greu de suportat? Sau produsele alea care te fac să arăți ca și cum te-ai dat cu cine știe ce ”spoială” pe față? Ei bine, skinbetter nu e nimic din toate astea.

skinbetter science face creme ușoare pentru ten. Face produse de tratament simplu de aplicat, de utilizat și de purtat. Atât pentru femei cât și, mai nou, dedicate exclusiv nevoilor tenului masculin.

Când alegi un produs skinbetter știi sigur că vei avea parte de un produs de tratament cu o textură premium care nu încarcă tenul, nu blochează porii, nu-l obosește, nu-i face nimic rău. Totul e total confortabil.

Motivul 7: Sunt produse de lux

Să revenim totuși la titlul articolului ce se leagă de cadouri. Vine (și probabil a trecut deja) Valetine`s Day. Vin Dragobetele pe 24 februarie. Vine 1 Martie. Vine 8 Martie. Iar un cadou bun e un cadou bun.

Dacă ești bărbat, nu ai cum să dai greș cu o cremă skinbetter science sau un pachet/set skinbetter science. Dacă ești femeie, îți recomand fie să ”îți dorești”, fie să-ți faci singură un astfel de cadou. Nu vei regreta nimic.

Produsele skinbetter science sunt un cadou ideal pentru pielea ta. Un cadou mai bun pentru pielea ta. Mai bun decât orice i-ai oferit până acum ca produs pentru acasă. Contactează un specialist și rezervă-ți cadoul.

creme skinbetter pareri

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.