Nu vreau să mai fiu sărac, de Andrei Chira

Andrei Chira a scris prima sa carte. Spun prima sa carte pentru că ceva îmi spune că Nu vreau să mai fiu sărac nu va fi ultima. Am comandat cartea sa de aici, direct de la el de pe blog, ceea ce îți recomand și ție.

Cartea nu vreau să mai fiu sărac este o carte atipică de dezvoltare personală. Nu e cu chestii atent șlefuite, puse în pași, documentate îndelung și prezentate ca niște soluții magice la orice problemă din lume.

Este o carte personală pe care Andrei a scris-o probabil ca proces terapeutic. Ca un fel de carte scrisă pentru fiica sa în timp ce el se clarifică cu sine. Un fel de sprijin pe care ea să-l aibă mereu la îndemână în orice etapă a vieții.

Mi-a plăcut. Am citit cartea pe nerăsuflate. În două zile a fost gata. În primul rând pentru că îl cunosc pe Andrei Chira de multă vreme. I-am fost și îi sunt în continuare client la Simplenet. Mulți clienți de-ai mei sunt și de-ai lui.

Oferă servicii bune de hosting web dedicat WordPress (și nu numai). De aceea colaborarea noastră este și va fi de lungă durată. Însă îl cunosc și ca om iar cel puțin de două ori am și băut câteva beri împreună.

Nu vreau să mai fiu sărac este o carte personală pe care o poate citi oricine. Este dezvoltare personală pentru toți, dacă îmi permiteți să o numesc astfel. Este extrem de directă, simplă și eficientă ca mesaj.

Aș putea-o asemăna cu o discuție de bun simț între oameni. O discuție în care unul povestește prin ce a trecut el, ce a învățat, ce i-a mers, ce nu i-a mers și ce îl face pe el fericit. O discuție bună pentru oricine.

Eu și Andrei suntem cam de aceeași vârstă. Din ce am citit în cartea sa suntem și cam de aceleași păreri. Am trăit în aceleași vremuri în care toți își căutau fericirea și reușita prin Italia. Rezonez mult cu povestea.

Nu vreau să mai fiu sărac nu este o carte despre sărăcie sau bogăție așa cum o cunoaștem noi. Este despre viață. Da, este și despre bani, dar este și despre fericire, sănătate, stare de bine, împlinire și valori.

Îți recomand cu drag cartea Nu vreau să mai fiu sărac, scrisă de Andrei Chira. Este o lectura plăcută, sinceră și utilă pe care o recomand oricui, indiferent de vârstă, experiență sau statut.

2 comentarii la „Nu vreau să mai fiu sărac, de Andrei Chira”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.