Hotel Internaţional Băile Felix

Mai ţineţi minte staţiunea Băile Felix? Eu nu :), că n-am fost niciodată acolo, însă am auzit foarte multe persoane vorbind atât la trecut, cât şi la prezent despre Băile Felix.

Ei bine, dacă vă interesează această staţiune şi căutaţi cazare în Băile Felix, hotel Internaţional Băile Felix pare o destinaţie destul de bună. Iată prezentarea generală care se regăseşte pe siteul hotelului.

Hotel International, mandria statiunii Baile Felix, a fost relansat in 2007 dupa o renovare completa. Tot din acest an hotelul a trecut la standardele categoriei de 4*. O baza de tratament ultramoderna se afla in incinta acestui complex hotelier. Acesta mai dispune si de piscine, zona de plaja dar si o coasta impadurita.

Mi-a plăcut destul de mult şi prezentarea hotelului la modul „De ce ne alegi?„. E clar că eu dacă n-am fost acolo, nu pot decât să vă citez de pe siteul lor.

  • este renovat in 2007
  • unicul complex balnear din tara care are marca de calitate EUROSPA Med
  • are in aceeasi arie piscinele, coasta impadurita si zona de plaja
  • camere pentru persoanele cu disabilitati
  • agrement (aqua park, teren de minigolf, spatiu de joaca pentru copii, biliard,)
  • impachetari si bai cu namol exclusiv la acest hotel

Calculul de costuri pentru un sejur poate fi realizat direct online pe siteul lor, iar această unealtă merită folosită din plin pentru realizarea şi planificarea unui buget realist şi corect pentru Băile Felix.

Iată şi o galerie foto cu imagini ale hotelului Internaţional Băile Felix şi cu imagini din acesta.

4 comentarii la „Hotel Internaţional Băile Felix”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.