M-am înrolat în BLOGWARS!

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Recunosc că aşteptam de ceva vreme să înceapă înrolările pentru noua ediţie BLOGWARS. La ultima ediţie am obținut locul 4 cu blogul GSMRo.ro însă acum vreau să văd pe blogul personal de ce sunt în stare.

M-am înrolat în BLOGWARS!

Şi la această ediţie se vor înrola bloggeri extrem de talentaţi, iar unul dintre ei deja a confirmat înrolarea. Cu siguranţă vor urma mulţi alţii.

Sunt ferm convins că vom avea de citit multe articole bune, scrise din perspective care mai de care mai inovative.

Eu mizez pe creativitate pentru că în ceea ce priveşte popularitatea printre bloggeri recunosc că stau cam slab, iar acest aspect este unul destul de important atunci când juriul format din bloggeri va avea un cuvânt de spus (sper să ajung acolo).

Indiferent cât de vechi e blogul vostru şi câtă experienţă aveţi, vă recomand să vă înrolaţi în competiţia BLOGWARS pentru că nu aveţi ce pierde. Veţi câştiga cel puţin experienţă şi veţi descoperi mulţi bloggeri foarte buni.

GabrielUrsan.ro sună cornul de luptă!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

11 comentarii la „M-am înrolat în BLOGWARS!”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend