HappyLight.ro – Corpuri de iluminat LED

Anul trecut m-am concentrat destul de mult pe economisirea de energie electrică având în vedere inflația și prețurile crescute. La un moment dat începusem chiar și un soi de blog experimental în limba engleză despre asta, la cât eram de pasionat de subiect.

Ideea e că anul trecut am pus becuri led peste tot și încă 3 lustre led de dormitor în camera fetei, biroul meu și dormitorul nostru. De atunci monitorizez consumul lunar, pentru că îmi bag indexul în aplicația Engie, iar consumul a scăzut simițitor.

Bine, recunosc că am mai făcut și alte chestii legate de economia de energie (am scăzut un grad la centrala termică, în magazia unde stau câinii am pus un calorifer electric cu termostat ca să nu meargă aiurea etc.), dar becurile led au ajutat.

Corpuri de iluminat LED

După cum se vede clar în acest articol încă din titlul acestuia, dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat led, puteți arunca un ochi pe magazinul online HappyLight.

Din ce mi-au povestit, ei se află pe piața corporilor de iluminat led din România din anul 2022. De atunci și până acum (în 2024) au reușit performanța de a livra peste 1000 de comenzi online și de a aduna peste 150 de recenzii reale online.

Pe piața din România sunt multe magazine online de unde poți să cumperi corpuri de iluminat led precum candelabre led, candelabre living sau lustre led cu telecomandă. Probabil găsești o tonă și pe magazine online gen emag.

Însă din experiența mea, atunci când cumperi produse de nișă, este mai bine să te orientezi către un magazin online super specializat pe ceea ce cauți tu. Și spun asta din 3 mari motive pe care le-am învățat în timp din multe comenzi online făcute:

  1. Un astfel de magazin online îți poate oferi consultanță în alegerea celor mai bune corpuri de iluminat led, raportat atât la bugetul tău cât și la designul căutat.
  2. Prețurile sunt mult mai bune. Magazinele online care au și marketplace, au și un comision pe care îl aplică comercianților, iar mulți măresc prețul.
  3. Extra beneficiile oferite. Magazinul online HappyLight oferă de exemplu 2 ani garanție și este alături de tine 24/24 pentru rezolvarea rapidă a eventualelor problemelor apărute.

La toate astea aș adăuga și faptul că fiecare corp de iluminare led este testat în prealabil înainte să-ți fie împachetat cu grijă și trimis. Astfel, nu ai surpriza de a te trezi că ți-ai comandat online frumusețe de candelabru led și a ajuns defect.

Concluzie legată de becurile LED

Lustra led

Corpurile de iluminat LED sunt mult mai economice și reprezintă viitorul. Dacă îți pasă de mediu și de consumul de energie care îți afectează bugetul familiei, anul ăsta este anul potrivit pentru a alege corpuri de iluminat led acasă sau la birou.

A trecut vremea cu becuri care atârnă din tavan. Acum poți opta pentru lustre led de dormitor care arată foarte cool și modern sau chiar candelabre led potrivite pentru orice living, ca să nu mai zic de lustrele led cu telecomandă și diverse opțiuni.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.