Cea mai bună epilare definitivă laser este dioda și iată de ce

Cea mai bună epilare definitivă laser este dioda, iar în acest scurt articol am să-ți arăt de ce printr-o imagine care va lămuri totul. Am experiență din anul 2011 în estetică și beauty și am testat, lucrat, vândut și cumpărat diverse lasere de epilare.

De ce un laser diodă este mai bun pentru epilare definitivă?

Există mai multe tipuri de lasere cu diferite lungimi de undă. Nu există un laser bun și un laser rău, ci există un laser bun pentru ceva și rău pentru altceva. Așa cum există mașini sport ideale pentru viteză, dar slabe pe drum accidentat și vice-versa.

În acest articol voi discuta despre cea mai bună epilare definitivă laser și atât. Nu voi discuta despre cel mai bun laser pentru telangiectazii, resurfacing sau alte afecțiuni. Poate va fi subiectul altor articole, dar momentan am vrut să subliniez asta.

Cel mai bun laser pentru epilare definitivă

Cel mai important aspect pentru ca epilarea definitivă să funcționeze este ca ”rădăcina firului de păr” să fie țintită cu precizie și să îi fie difuzată căldură în timp ce părul se află în faza anagenă, adică în faza de creștere.

Acum privește te rog cu atenție la imaginea de mai jos cu diverse lungimi de undă ale mai multor tipuri de laser. Observă te rog unde ajung aceste lungimi de undă în timp ce observi și unde se află rădăcina unui fir de păr normal și sănătos.

După cum poți observa în imaginea de mai sus, sunt analizate mai multe lungimi de undă precum Nd:YAG 532 nm, Pulsed Dye 585 nm, Ruby 694 nm, Alexandrite 755 nm, Diodă 810 nm, Nd:YAG 1064 nm și Nd:YAG 1320 nm.

Fiecare lungime de undă ajunge la un nivel. Unele lungimi de undă sunt mai potrivite pentru telangiectaziile superficiale, altele pentru venectazii, iar dioda (808 nm) pentru epilare definitivă, ajungând la rădăcină mai bine decât un laser Alexandrite (755 nm).

Concluzie legată de cea mai bună epilare laser

Ce laser de epilare să aleg pentru salonul sau clinica mea?

În funcție de bugetul tău poți alege ce laser de epilare definitivă dorești pentru clinica sau salonul tău de beauty. Din punctul meu de vedere, dacă bugetul nu-ți permite un laser, este ideal și un aparat de epilare definitivă IPL Forma Light de la Formatk.

Dar dacă bugetul îți permite, hai să vedem opțiunile de lasere de epilare bune.

Opțiuni de lasere de epilare

 1. Varianta unei chinezării de laser de epilare la 5.000 de euro iese din discuție în orice univers. Decât să dai 5.000 – 8.000 pe un laser de epilare neomologat și o cu garanție obscură, mai bine mergi și donezi banii aceia la niște copii.
 2. Laserele de generația I. De obicei le găsești la mâna a doua în România pentru că niciun distribuitor de lasere de epilare nu mai are pe stoc de noi. Sunt bune, îți faci treaba cu ele, dar sunt lente. Să ai mare grijă și la garanție și post garanție.
 3. Laserele de generația a II-a. Sunt cele mai promovate lasere de către furnizorii din România. Nu am să-i spun numele, dar un laser de generația a II-a este promovat agresiv ca fiind cel mai tare. Sunt rapide, dar au fost depășite deja.
 4. Laserele de generația a III-a. Sunt lasere cu tehnologie Power Motion ce înglobează mai multe sisteme inteligente în ele: melaninometru, răcire Golden Touch etc. Sunt mai sigure, mai precise, mai puternice și mai confortabile.
Comparatie lasere epilare
Observă în imaginile surprinse de camera termică în timpul studiilor ce efect puternic și eficient are un laser de generație nouă, comparativ cu laserele din generațiile mai vechi.

Unde găsesc un laser de epilare de generația a III-a?

 1. Dacă ești clinică de estetică sau salon de beauty, găsești să cumperi o platformă laser de generația a III-a oficial din România de aici. Costă cam la fel ca un laser de generația a II-a ca Elysion sau Primelase, dar obții tehnologie de ultimă oră.
 2. Dacă ești client care caută să cumpere epilare definitivă laser de la o clinică sau un salon și ai dat peste acest articol căutând cea mai bună epilare definitivă laser, caută o clinică care are în dotare un laser Formatk de generația a III-a. De exemplu aici.
Cea mai bună epilare definitivă laser

Dacă ai întrebări nu ezita să mi le scrii în comentariile de la acest articol și dacă mă pricep îți răspund cu drag. Acest articol nu a fost plătit de nimeni.

Încă ceva dacă ești clinică sau salon de beauty și vrei un laser de epilare definitivă

 1. Cel mai mult cashflow ți-l aduce epilarea definitivă, nu tratamentele dermatologice pe care ți-ar plăcea să le faci cel mai des cu un laser. Dacă îți cumperi un laser și faci în peste 70% din timp epilare definitivă, alege un laser diodă.
 2. Nu da pe un laser de epilare definitivă mai mult decât face doar în cazul în care vei avea nevoie de nu știu ce funcții. Cunosc o grămadă de afaceri care și-au luat lasere scumpe și greu de operat doar ca să se simtă bine. Zace praful pe ele.
 3. Cumpără un laser de epilare definitivă ușor de învățat, manevrat și utilizat. Am auzit multe cazuri în care ownerii de saloane erau foarte supărați că le-a plecat omul pe care l-au învățat să folosească un laser complicat și afacerea a avut de suferit.
 4. Dacă ai mulți clienți la epilare definitivă laser (ceea ce îți și doresc și îți și recomand), caută să alegi o platformă de epilare laser rezistentă și fiabilă. Sunt multe lasere promovate ca fiind cele mai bune, dar care te lasă cu ochii în soare.
 5. Înainte să cumperi un laser de epilare, mergi să-l testezi. Vezi cum se simte pe piele și vezi ce alte clinici din România mai folosesc brandul respectiv. Sună-i și întreabă cum e în realitate. Vei constata cu surprindere că sunt deschiși să îți zică adevărul.

Mult succes în tot ceea ce faci și în alegerea celui mai bun laser de epilare definitivă.

Un comentariu la „Cea mai bună epilare definitivă laser este dioda și iată de ce”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.