3 motive pentru care epilarea definitivă nu funcționează

Am experiență pe zona de epilare definitivă din anul 2012 și mi-au trecut prin mână mai multe lasere de epilare definitivă de la mai mulți producători.

De asemenea, de peste 10 ani lucrez cu cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, care au, printre altele, și serviciul de epilare definitivă.

În videoul de pe vlogul meu am explicat foarte clar cele 3 motive pentru care epilarea definitivă nu funcționează în anumite situații și vă invit să îl priviți.

Totuși, dacă nu ai timp să vezi videoclipul legat de epilarea definitivă care nu funcționează îți voi scrie mai jos pe scurt care sunt cele mai des întâlnite 3 motive.

De ce nu funcționează epilarea definitivă?

  1. De cele mai multe ori laserul este o chinezărie ieftină care nu dezvoltă energia necesară în Jouli pentru a atinge temepratura prin care se distruge folicolul pilos și celulele stem din jurul acestuia. În schimb, energia mai slabă inhibă temporar creșterea părului (și dă senzația că epilarea definitivă a avut efect), dar după 12 luni părul revine sub formă de păr fin și deschis la culoare de care scapi foarte greu.
  2. Al doilea motiv este că terapeutul nu aplică corect tratamentul de epilare definitivă adaptat la fototipul cutanat al pacientului. Uneori măsoară ”din ochi” fototipul cutanat și fie setează parametrii de tratament prea slabi (de frică să nu ardă) sau prea puternici (dijn exces de zel). Ambele situații sunt proaste pentru că fie te arde, fie nu ai rezultate. De cele mai multe ori le este frică, setează parametri mai slabi și nu ai rezultate. Acest lucru se rezolvă cu un laser ce are un melaninometru încorporat.
  3. Al treilea motiv este că răcirea de pe majoritatea aplicatoarelor laser de epilare definitivă este prea puternică. Având în vedere că principiul epilarării definitve are la bază termoconductibilitatea direcționată, o răcire prea puternică ce generează lipsa durerii, generează și lipsa rezultatelor bune. Rezolvarea este să alegi un laser de epilare definitivă cu răcire inteligentă pe aplicator cu Golden Touch.

Video despre de ce nu funcționează epilarea definitivă

Urmărește acest video cu atenție dacă vrei să afli de ce nu funcționează epilarea definitivă în anumite situații.

Concluzie legată de ce nu funcționează epilarea definitivă

Sunt multe lasere de epilare definitivă bune în România și aveți de unde alege, dar pentru că știu că voi primi întrebări legate de ce lasere recomand, o să recomand doar cu ceea ce am lucrat direct.

Pentru laser diodă recomand Formatk dacă ai buget pentru că e o platformă pe care poți atașa și IPL ca să epilezi păr Vellus sau ca să tratezi acnee, pete pigmentare etc.

Formatk este o firmă de lasere din Israel, iar unul dintre membrii fondatori este un tip (mai în vârstăm cei drept) care a contribuit la inventarea primului laser diodă din lume.

Dacă bugetul pentru un laser este mai mic, recomand să arunci o privire și la brandul Wingderm Lasermach.

Deși sunt chinezi la bază, nu sunt genul de firmă chinezească gen AliBaba. Spre exemplu discutam cu distribuitorul lor din Suedia (care are și laserele Alma în portofoliu) și spunea că are clienți mult mai mulțumiți cu Wingderm Lasermach.

Dacă vrei pur și simplu să faci epilare definitivă îți recomand clinicile aBeauty Clinique dacă ai buget și vrei the best of the best. Dacă vrei ceva mai accesibil sau nu ai aBeauty Clinique în orașul tău, aruncă și un ochi pe rețeaua de epilare definitivă Estetic Zone.

Mulțumesc pentru vizionare! Sper ca acest video despre epilare definitivă să fi fost de ajutor. O zi plăcută!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.