3 aspecte crypto de care să ții cont și în Bull Market și în Bear Market

Indiferent de cum merge piața crypto și fie că ne aflăm în Bull Market sau în bear market, am învățat de-a lungul timpului că sunt importante 3 aspecte fundamentale de care e bine să ții cont dacă vrei să ai succes și să fii protejat.

1. Nu-ți pune toate ouăle într-un singur coș

Mai exact, nu te îndrăgosti de o platformă. Folosește mai multe plaforme. Eu personal am cont pe cel puțin 3 platforme diferite pe care le folosesc în mod echilibrat și nu îmi țin toate asseturile crypto în una singura.

Acestea sunt:

  1. Crypto.com
  2. Nexo

2. Setează-ți alerte de cuvinte și expresii cheie

Dacă urmărești o criptomonedă sau faci tranzacții pe o anumită platformă, folosește Google Trends și pune-ți alterte pe anumite expresii cheie ca să afli din timp care e trendul de căutări, dar și ce se zvonește despre acel aspect.

Astfel, vei ști înaintea tuturor dacă o criptomonedă are probleme sau dacă o platformă dă semnale de cădere, ca să iei acțiunile necesare și să te protejezi (sau să profiți de oportunități) însinte să te trezești în fața faptului împlinit.

3. Ia-ți un cold wallet Ledger

O vorbă din bătrâni spune să nu fii scump la tărâțe și ieftin la făină. Un cold wallet este cel mai sigur portofel de criptomonede din lume. Sunt mai mulți producători, dar eu recomand Ledger wallet pentru că asta folosesc.

Mai pe larg despre aceste aspecte în vlogul de mai jos

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.