Hai sa va zic despre promotia cu doua sedinte gratuite de slabire

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

aBeauty clinique oferă două ședințe gratuite de slăbire în centimetri și combatere a celulitei împreună cu orice pachet de tratamente de remodelare corporală până pe 28 iunie, indiferent de valoarea acestuia. Promoția este valabilă atât la clinica aBeauty din Galați, cât și la clinica din aBeauty din Brașov. Detalii despre locația clinicilor de estetică + date de contact găsiți aici, iar dacă vreți să-i contactați direct o puteți face aici. De asemenea, nu uitați de campania în care aBeauty clinique declară cum sunt alături de voi toată vara și de super reducerea de 600 lei pe care o oferă la tratamentul împotriva transpirației urât mirositoare. Practic, aveți de unde alege la capitolul promoții de vară. Spor la avut grijă de voi și la arătat bine în concedii! :)Tratamente de slabire

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend