Hai să-ți ocupi sâmbetele cu ceva super util dacă ești antreprenor

Anul acesta am participat la Atelierele de Antreprenoriat organizate de Fundația RBL (Romanian Business Leaders). Vreau să vă spun doar că a fost o experiență pe care nu merită să o rateze nici un antreprenor din România, indiferent dacă se află la început de drum sau dacă are deja un business solid și vrea să crească.

Pentru că există două grupe de studiu:

 1. Start-up – pentru afacerile aflate la început sau pentru cei care vor să pornească la drum.
 2. Scale-up – pentru afacerile existente care vor să crească și să se dezvolte sănătos.

Ateliere de Antreprenoriat Editia 10

În cadrul atelierelor de antreprenoriat ai acces la oameni de afaceri pe care în mod normal nu ai cum să-i abordezi așa ușor, să le pui întrebări și să înveți din succesele sau eșecurile lor. Citiți cu atenție în continuare pentru că participarea la Atelierele de Antreprenoriat îți poate transforma viața și afacerea cum nici nu te aștepți.

5 motive să vii la Atelierele de Antreprenoriat

 1. Îți conduci afacerea profesionist: în 7 ateliere afli de la traineri cu experiență modele și instrumente ușor de aplicat de a doua zi.
 2. Înveți din cazuri reale: vorbești direct cu 21 de lideri de business de la care afli cum să faci și cum să nu faci, prin exemple clare – din experiența lor.
 3. Faci networking și legi prietenii: cunoști cel puțin 20 de colegi antreprenori, oameni cu aceleași nevoi și aspirații, care te vor motiva și cu care poți face business.
 4. Pui focus pe afacerea ta: îți vor facilita formarea unui grup de mastermind cu colegii de grupă prin care găsești, post-ateliere, soluții la provocările afacerii tale.
 5. Te promovezi către ALUMNI: te listezi gratuit în platforma B2B a alumnilor de la Ateliere și Mentoria și găsești parteneri de business – 600 de afaceri din România. Start în iunie.
Prietenii Ateliere de Antreprenoriat
La Atelierele de Antreprenoriat nu e vorba doar despre networking. Acolo se leagă adevărate prietenii și colaborări.
Plus ca pauzele de cafea si de rontait fac toti banii
Plus ca pauzele de cafea si de rontait fac toti banii :)

Sunt 7 sâmbete (nu neapărat succesive) în care de la ora 09:30 dimineața și până după-masă la ora 18:00 ai șanse să pui pe tine cunoștințe, experiențe și aptitudini pe care probabil nu le vei acumula nici în 5-10 ani de experiență și dat cu capul de pereți.

Încurajez toți colegii sau participanții la Atelierele de Antreprenoriat să lase un comentariu la acest articol cu părerea lor, astfel încât peste ani și ani când oamenii vor da de acest articol pe Google, să poată lua decizia de înscriere cu ușurință. La urma urmei părerea mea e doar una. Hai să auzim și altele! :)

Cele 7 teme abordate la Atelierele de Antreprenoriat

Câte una în fiecare sâmbătă.

 1. Atitudine Antreprenorială și Leadership: Dezvoltare personală – Atitudini, mentalități, principii și valori constructive necesare și utile în antreprenoriat.
 2. Definirea Afacerii și a Avantajului Competitiv: O imagine structuratp și cât mai clară despre modelul de afacere, clienți, produse, activități, resurse, venituri, costuri etc.
 3. Vânzare și Negociere: Însusirea unui cadru de desfășurare profesională a activităților de vânzare – Tehnici și metode de negociere.
 4. Marketing și Poziționare: Despre brand, poziționare, valoare adaugată, comunicare în piață, prezență online și offline.
 5. Creativitate și Inovare: Despre importanța creativității si inovării în antreprenoriat. Metode de stimulare și exploatare a creativității.
 6. Digitalizarea Afacerii: Instrumente și soluții pentru a-ți ușura munca și pentru a-ți satisface nevoile mereu în schimbare ale clienților tăi.
 7. Planul de Afaceri: Definirea oportunității, asamblarea soluției și claritatea clientului din target. Un plan concis și acționabil care poate pivota în funcție de realitățile pieței.

Poze de la Ateliere de Antreprenoriat

Iar ceea ce se va desfășura acolo e treabă serioasă, prezentată de oameni serioși. Oameni care conduc, administrează, consiliază și lucrează cu afaceri de milioane de euro. Nu traineri din ăia ”peste noapte” fără un pic de background care se laudă că te vor face milionar peste noapte când ei nu au ce demonstra.

Uite, ca să vezi despre ce vorbesc, îți prezint doar o scurtă listă cu oamenii care au confirmat deja că vor participa la ediția cu numărul 10 a Atelierelor de Antreprenoriat)

Traineri și Speakeri Ateliere de Antreprenoriat Ediția 10

 • Radu Georgescu – Serial Entrepreneur & Venture Capitalist
 • Dragoș Anastasiu – Președinte Eurolines Group
 • Sergiu Neguț – Associate Dean @ Maastricht School of Management Romania
 • Dragoș Petrescu – Președinte City Grill Group
 • Ovidiu Toader – Freelancer Business Advisor
 • George Agafiței – Strategy Designer & Innovation Catalyst
 • Bogdan Tudor – Founder & CEO StarTech Team
 • Dragoș Dinu – CEO Tiriac Holdings
 • Silviu Hotăran – Managing Director at GKTI Semper Human

Și lista continuă – o puteți consulta aici.

Am scris și eu câteva articole despre întâlnirile mele cu o parte dintre oamenii de mai sus. Puteți arunca o privire pe ele aici, aici și aici.

Care pasul următor?

Să te înscrii până pe 10 iulie ca să obții un preț special. Nu, nu sunt afiliat. Nu, nu trebuie să menționezi că știi de Atelierele de Antreprenoriat RBL de la mine. Nu contează asta. Contează să prinzi loc din timp și să fii acceptat, pentru că simpla înscriere nu garantează că vei fi și acceptat.

> Apasă Aici Pentru Informații Complete și Înscriere <

A, și legat de prețuri eu zic că e aproape gratis, indiferent că ești start-up sau scale-up. Până pe 20 august înscrierea early bird la scale-up este 1.300 lei, respectiv 1.900 lei pentru scale-up. Și în banii ăștia ai și masa de prânz. Raportându-ne la 7 zile întregi, asta ar însemna 185 lei/zi (start-up), respectiv 271 lei/zi (scale-up). Despre ce vorbim? :)

P.S.: Acest articol merită să ajungă la fiecare antreprenor din România care vrea să pornească sau să-și dezvolte o afacere. Așa că apasă cu încredere butoanele de SHARE. Sigur vei ajuta pe cineva și îi vei schimba viața în bine. Da, cu un simplu SHARE.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.