Îl cheamă Robert Savlovschi, este blogger, este brăilean, locuiește în UK. S-a înscris și el printre puținele ori la un concurs online. Dacă se clasează în primii 25 de participanți va câștiga o excursie în Kerala, India. Acolo va trebui să își facă în continuare meseria de blogger și să scrie despre experiența sa din excursie. Întotdeauna mi-au plăcut bloggerii care sunt dispuși să-și miște fundul în diverse țări și să scrie despre ele de acolo. Este printre puținii bloggeri români care participă la acest concurs. Hai să-l susținem că nu durează decât 30 de secunde. Tot ce trebuie să faci este să intri aici și să îl votezi cu două click-uri (unul cu care de autentifici în contul tău de Facebook și unul cu care apeși Vote). În acest moment participantul de pe primul loc este polonezul Lukasz Smolinski care are 341 de voturi. Robert are 135 de voturi. Eu cred că putem să facem o mică demonstrație de forță pentru bloggerul nostru. Hai să-l trimitem în India ca să ne scrie de acolo :)!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  11 replies to "Hai să-l trimitem pe Băiatu’ cu telecomanda în India"

  • Dorin Craciun

   Buna idee, l-am votat.

   • Gabriel Ursan

    Îți mulțumesc în numele lui Dorin! Sigur îl vom vedea acolo. Sper să se întoarcă sănătos. Eu la India momentan zic pas :)

  • Petre Dalea

   Hai sa vedem cum vede el India.

  • Robert Savlovschi

   Va multumesc pentru voturi. Sper sa fiu printre cei 25. Daca voi ajunge acolo, cu siguranta povestesc cum am vazut eu zona Kerala.

   • Stelian Mocanu

    Nu de mult timp m-am întors din Kerala!M-aș bucura să știu că poti ajunge acolo…am ceva ponturi pt tine
    După ce te întorci,bem o bere la Brăila sau la Londra

  • crap

   Succes si, evident, iti asteptam povestile cu iz indian :)
   Sfat: Baga poze cat cuprinde!

  • elena

   Votat! Bafta!

Comentează la acest articol