Printre altele, dați-mi voie să vă anunț în calitate de blogger partener media că aBeauty clinique va sosi la începutul acestui an și în Brașov. Dacă mi-ați urmărit blogul probabil știți destul de multe despre brandul aBeauty clinique și tratamentele oferite. Dacă nu, vă invit să urmăriți tag-ul sănătate sub care am scris majoritatea articolelor despre ei. Pe scurt, declarația de branding aBeauty clinique îi recomandă ca fiind numărul 1 în domeniul tratamentelor corporale și faciale care aduc fericire prin excelență în tehnologie, specialiști dedicați rezultatelor și pasiune pentru frumusețe. În acest moment își construiesc viitoarea echipă din Brașov și sunt în căutarea unui Clinique Manager, Beauty Consultant și doi Beauty Therapists. Detalii despre anunțurile de angajare găsiți cu un click pe denumirea postului. Dacă știți persoane care ar putea fi interesate de o carieră la aBeauty clinique Brașov merită să dați un share la acest articol.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  10 replies to "Oportunități joburi la aBeauty clinique Brașov"

  • GIorgiana

   Atunci cand cerea se intalneste cu oferta e vorba de cosmetica reparatorie fara bisturiu .Detalii pe pag de facebook sau la tel.

  • Robert Cadar

   Hai salut si La Multi Ani am o prietena care ar putea aplica pentru Manager, cu cine poate lua legatura ? ai un contact ? Mersi

  • Liliana Pelin

   Buna Robert! M-ar interesa un job la clinica. Exista insa o problema, eu sunt cosmetician, dar nu sunt tocmai tanara, am 55 ani.

  • kurucz corina

   buna ziua.eu nu am studii in domeniu .am terminat economicul ..eventual.poate deschideti si o micro cantina

  • Claudia

   Buna Gabriel, felicitări pentru centrul din Brasov, dar am o sugestie la welcome Package pentr vela, acest pachet ar trebuii personalizat in funcție de greutatea fiecărui pacient. Nu este corect la o persoana de 80 kg sa beneficieze tot de 4 ședințe de welcome pentru a vedea rezultate la fel ca un pacient care are 50 kg. Asa este peste tot in Europa unde am fost eu.

   • Gabriel Ursan

    Mulțumesc pentru feedback Claudia. Transmit la directorul național după 1 mai.

Comentează la acest articol