GSMRoShop.ro scade preţurile la telefoane

Astăzi tocmai a fost făcută o scădere importantă de preţuri la telefoanele din oferta magazinului online GSMRoShop.ro.

Practic, a fost reanalizat stocul şi ofertele, iar preţurile au fost ajustate astfel încât magazinul GSMRoShop.ro de telefoane mobile şi accesorii GSM să se afle pe locuri fruntaşe în comparatoarele de preţuri, unelte pe care din ce în ce mai multe persoane le folosesc atunci când vor să cumpere ceva de pe internet.

La preţurile foarte bune se adaugă experienţa grupului de companii Agress Business, grup care activează în piaţa GSM de mai bine de 14 ani.

GSMRoGSMRoShop.ro este conceput astfel încât să extindă şi în mediul online activitatea offline a grupului Agress Business, activitate desfăşurată în prezent în magazine din ţară aflate în oraşe precum Galaţi, Brăila, Tecuci, Bârlad, Tulcea, Iaşi şi Focşani.

În 2013 există planuri mari pentru GSMRo şi tot ce înseamnă acest brand. De la un proces de rebranding, până la îmbunătăţirea platformei online folosite, integrarea mai multor servicii, îmbogăţirea portofoliului de produse şi mărirea echipei.

Această scădere masivă de preţuri este o acţiune de marketing menită să atragă atenţia cumpărătorilor online şi asupra altor magazine de telefoane mobile şi accesorii GSM aflate pe piaţa din România. Cele mai puternice magazine online care acoperă şi această nişă au şi competitori serioşi care pot reprezenta de cele mai multe ori o variantă demnă de luat în calcul, atât prin prisma preţului, cât şi prin prisma stocurilor, posibilităţilor de livrare rapidă (oriunde în România, inclusiv în sate), flexibilităţii, consultanţei, condiţiilor de garanţie şi condiţiilor de retur conforme cu toate legile române în vigoare.

În plus, o scădere generală de preţuri poate fi o bună oportunitate pentru alegerea unui cadou de 1 martie sau 8 martie, pentru că aceste sărbători se apropie cu paşi repezi.

Alege Inteligent – Alege GSMRoShop.ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.