Grupul celor care au animale de companie

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am niște prieteni care sunt foarte pasionați de animale. Așa că au făcut pe Facebook un grup al animalelor de companie. Deși realizat de doar două zile, observ că e ceva activitate pe acolo. Dacă ai vreun animal de companie și vrei să te alături lor, o poți face alăturându-te grupului de aici. Spor la povești ;)Animale de companie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Grupul celor care au animale de companie”

  1. Eu unul am o mini zoo acasa. :D Am avut 6 pisici, 3 mari si 3 mici … am reusit sa le gasesc la cele mici casute, am ramas cu alea mari traditionale. :D , mai am doi caini (un ciobanesc german si un malamuth de alaska) am un acvariu cu pesti si papagal. Pe langa astea de’ale case la magazin mai avem un caine comunitar si multe matze care “locuiesc” clandestin prin blocuri … ma pot considera norocos. :D

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend