Cosmin zice bine: City Mall Galați nu e mall, e galerie comercială. Galerie comercială cu food court aș adăuga eu. Nu vreau să fiu acid, că înțeleg cum stă treaba în acest business. Oamenii vor cinema la Galați la mall. Oamenii sunt clienți. Oamenii zic că preferă oricând un cinema în loc de evenimente în parcarea de la mall. Sau le preferă pe amândouă. E drept că mall-ul de la Brăila cu cinema face parte din același grup. Dacă s-ar face cinema la mall Galați cu siguranță traficul ar scădea drastic acolo. Se zvonește că ar fi un plan și pentru cinema la Galați în următorii 2 ani. Poate și mai devreme. Între timp, oamenii din Galați vor în continuare cinema. Înțeleg strategia voastră și o respect. Nu am capabilitatea de a face calcule din elicopter. Dar cu siguranță la un film care se dorește a fi premieră nu veți avea niciodată în Galați sala goală în timpul zilei sau în timpul săptămânii așa cum deseori am găsit-o la Brăila. Pe dovezi: doar eu cu Mihai la Hunger Games, aproape doar eu cu Marian la Interstellar, doar eu cu soția acum un an și ceva la Gangesr Squad. Păi?Mall Galati sau galerie comerciala


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  7 replies to "City Mall Galati e momentan doar o galerie comerciala si atat. Vrem cinema!"

  • HILERIN PAUL DAN

   Mai mare rusinea,dar cei din conducerea primariei si de la consiliu nu au nici o treaba cu noi.

  • Marius

   La fel e si la Suceava, unde marele dezvoltator Iulian Dascălu a construit un mall, insa, probabil ca este unicul din reţeaua Iulius Mall fără cinema. Ah, în oras nu mai exista un alt cinema . Singura soluţie pt suceveni este să mearga la Botoşani, unde nişte indieni au deschis un multiplex cu 5 săli într_un mall care nu cred ca are jumătate din suprafata celui din Suceava. Dar, se pare ca se poate. Singura problema cred că o reprezintă nivelul chiriilor practicate de către unii proprietari.

  • Pato Basil

   Ce te face sa crezi ca la Galati nu ar fi aceeasi situatie? doar intreb…

   • Gabriel Ursan

    Aglomeratia din zilele trecute :)

    • Pato Basil

     Zilele trecute a fost si la Braila aglomeratie…iar la voi oricum au fost zilele orasului, deci pentru 2-3 zile nu stiu ce sa zic.
     Eu sunt pro sa aiba toata lumea, insa nu stiu daca va fi o afluenta exacerbata decat vreo 2-3 luni poate la inceput… apoi se va domoli si la voi treaba. Cel putin asa vad eu.

  • lulu

   Cea mai mare rusine dita orasu si navem cinema 3d, ar castiga mult prin cinema

  • leo

   Mai bine ne-am ruga sa nu mai taie din combinat, pentru ca nu o sa mai avem bani de film !

Comentează la acest articol