City Mall Galati e momentan doar o galerie comerciala si atat. Vrem cinema!

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cosmin zice bine: City Mall Galați nu e mall, e galerie comercială. Galerie comercială cu food court aș adăuga eu. Nu vreau să fiu acid, că înțeleg cum stă treaba în acest business. Oamenii vor cinema la Galați la mall. Oamenii sunt clienți. Oamenii zic că preferă oricând un cinema în loc de evenimente în parcarea de la mall. Sau le preferă pe amândouă. E drept că mall-ul de la Brăila cu cinema face parte din același grup. Dacă s-ar face cinema la mall Galați cu siguranță traficul ar scădea drastic acolo. Se zvonește că ar fi un plan și pentru cinema la Galați în următorii 2 ani. Poate și mai devreme. Între timp, oamenii din Galați vor în continuare cinema. Înțeleg strategia voastră și o respect. Nu am capabilitatea de a face calcule din elicopter. Dar cu siguranță la un film care se dorește a fi premieră nu veți avea niciodată în Galați sala goală în timpul zilei sau în timpul săptămânii așa cum deseori am găsit-o la Brăila. Pe dovezi: doar eu cu Mihai la Hunger Games, aproape doar eu cu Marian la Interstellar, doar eu cu soția acum un an și ceva la Gangesr Squad. Păi?Mall Galati sau galerie comerciala


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „City Mall Galati e momentan doar o galerie comerciala si atat. Vrem cinema!”

 1. La fel e si la Suceava, unde marele dezvoltator Iulian Dascălu a construit un mall, insa, probabil ca este unicul din reţeaua Iulius Mall fără cinema. Ah, în oras nu mai exista un alt cinema . Singura soluţie pt suceveni este să mearga la Botoşani, unde nişte indieni au deschis un multiplex cu 5 săli într_un mall care nu cred ca are jumătate din suprafata celui din Suceava. Dar, se pare ca se poate. Singura problema cred că o reprezintă nivelul chiriilor practicate de către unii proprietari.

  Răspunde
   • Zilele trecute a fost si la Braila aglomeratie…iar la voi oricum au fost zilele orasului, deci pentru 2-3 zile nu stiu ce sa zic.
    Eu sunt pro sa aiba toata lumea, insa nu stiu daca va fi o afluenta exacerbata decat vreo 2-3 luni poate la inceput… apoi se va domoli si la voi treaba. Cel putin asa vad eu.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend