Să luam cazul MasterChef. Oamenii ăia primesc ceva bani pentru timpul petrecut în emisiune sau e suficient faptul că beneficiază de o promovare uriașă doar participând? E doar o curiozitate de-a mea :)


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  7 replies to "Concurentii din emisiunile TV sunt platiti cu ceva?"

  • Lospa

   Nu cred ca participantii sunt platiti. Beneficiaza de promovare si atat. Probabil ca e ca in majoritatea concursurilor, doar ca sunt filmati.

  • Yamasha

   Nu.

  • Daniel

   Eu zic ca da. Adica promovare dar totusi, e vorba de multe ore pierdute la filmari.

  • Farcas Gelu Danut

   Cred ca da, sunt platiti. Dar sa ne interesam pe Google sau de la sursa. ;)

  • Cristi

   Gabi la un moment dat, in perioada roBingo, se plateau chiar si spectatorii din gradene. Acum sincer … cine ar abandona job-ul de zi cu zi … ptr speranta de a prinde un premiu …
   Parerea mea e ca sunt platiti (pana la urma ptr cei de la TV ei sunt o investitie, nu discutam daca buna sau rea) cu o suma de bani, sa ii spunem modica, si castigatorii primesc acel premiu aferent fiecarei editii.

   • TzaCaNeL

    Pai si acum se platesc. Crezi ca lume vine de drag intr-o emisiune sa aplaude? :))

  • ice4you

   Chestia cu aplaudacii este diferita de cea a concurentilor. Pentru primi exista o modalitate cunoscuta de plata/ora care difera in functie de emisiuni. In Bucuresti exista chiar un grup din care trebuie sa cam faci parte ca sa poti sa participi la emisiuni de genul, in general format din mamaici cu care trebuie sa te pui bine. :D In ce privesc concurentii, acestia cred ca sunt cumva si platiti (unii stau acolo cateva luni bune la filmari pentru care renunta inclusiv la job’uri) insa nu poti afla foarte usor cat si cum pentru ca acestia semneaza un contract cu niste clauze foarte clare de confidentialitate, daca dau din casa riscand niste procese de toata frumusete cu casele de productie ce intr’un final ii obliga la plata unor sume fabuloase.

Comentează la acest articol