7 comentarii la „Concurentii din emisiunile TV sunt platiti cu ceva?”

 1. Chestia cu aplaudacii este diferita de cea a concurentilor. Pentru primi exista o modalitate cunoscuta de plata/ora care difera in functie de emisiuni. In Bucuresti exista chiar un grup din care trebuie sa cam faci parte ca sa poti sa participi la emisiuni de genul, in general format din mamaici cu care trebuie sa te pui bine. :D In ce privesc concurentii, acestia cred ca sunt cumva si platiti (unii stau acolo cateva luni bune la filmari pentru care renunta inclusiv la job’uri) insa nu poti afla foarte usor cat si cum pentru ca acestia semneaza un contract cu niste clauze foarte clare de confidentialitate, daca dau din casa riscand niste procese de toata frumusete cu casele de productie ce intr’un final ii obliga la plata unor sume fabuloase.

  Răspunde
 2. Gabi la un moment dat, in perioada roBingo, se plateau chiar si spectatorii din gradene. Acum sincer … cine ar abandona job-ul de zi cu zi … ptr speranta de a prinde un premiu …
  Parerea mea e ca sunt platiti (pana la urma ptr cei de la TV ei sunt o investitie, nu discutam daca buna sau rea) cu o suma de bani, sa ii spunem modica, si castigatorii primesc acel premiu aferent fiecarei editii.

  Răspunde
 3. Nu cred ca participantii sunt platiti. Beneficiaza de promovare si atat. Probabil ca e ca in majoritatea concursurilor, doar ca sunt filmati.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.