George Dimofte – Avocat Galati

George Dimofte este avocat titular, doctorand în drept și în economie cu specializări și pe consultanță fiscală, expertiză fiscală sau expertiză contabilă.

Îl cunosc personal pe domnul avocat George Dimofte din Galați și cu ocazia lansării noului său site pentru cabinetul de avocatură din Galați condus de dumnealui și de soția sa, avocat Gabriela Dimofte, am hotărât să scriu acest articol pe blog.

Avocat George Dimofte

Dacă ești în căutarea unui avocat bun în Galați și nu numai, îți recomand din start să apelezi la avocat George Dimofte pentru următoarele domenii de expertiză.

Avocat Drept Fiscal

Avocat George Dimofte oferă consultanță și asistență în timpul inspecțiilor fiscale, contestare acte administrativ fiscale: decizii impunere, decizii antrenare a răspunderii personale, reprezentare în fața instanțelor de judecată.

Avocat Insolvență

Domnul avocat George Dimofte oferă asigurarea serviciilor complete de asistență și consultanță juridică creditorilor implicați în proceduri de reorganizare sau proceduri de insolvență.

Avocat Drept Penal

Domnul avocat George Dimofte oferă consultanță juridică, redactari de cereri și plângeri penale, reprezentare și asistență juridică în procese penale sau alte cereri și situații de natură penală.

Avocat Drept Civil

Domnul avocat George Dimofte oferă asistență juridică pentru valorificarea și apararea drepturilor și intereselor legitime: regimul proprietății, contracte, asigurări, garanții, obligații.

Avocat Administrativ

Domnul avocat George Dimofte oferă consultanță juridică, redactări acțiuni, asistență juridică și reprezentare în litigii, mentinere, revocare, anulare acte ale administrației publice.

Avocat Achiziții Publice

Domnul avocat George Dimofte oferă pregătire pentru analize juridice cu privire la aspecte ale legislației ce reglementează achizițiile publice și concesiuni, inclusiv bunuri proprietate publică.

Avocat Executări Silite

Domnul avocat George Dimofte oferă asigurarea serviciilor complete de asistență și consultanță juridică creditorilor sau debitorilor implicați în proceduri de executare silită.

Avocat Contracte

Domnul avocat George Dimofte oferă servicii de asistare la negocieri pentru încheierea de contracte comerciale, elaborări opinii juridice sau documente juridice referitoare la disciplină.

Avocat Investiții

Domnul avocat George Dimofte oferă asitență în elaborarea, negocierea și derularea de proiecte imobiliare sau de investiții. Evaluare juridică a titlurilor de proprietate deținute de persoane fizice sau juridice.

Avocat Mediere

Domnul avocat George Dimofte oferă asistență juridică pentru prevenirea și evitarea litigiilor prin prestarea serviciilor de mediere și negociere în vederea soluționării amiabile.

Avocat Dreptul Muncii

Domnul avocat George Dimofte oferă asistență juridică în relațiile cu autoritățile. Mediere diferende cu privire la executarea contractelor de muncă și formulare opinii juridice soluționare dispute.

Avocat Litigii și Arbritaj

Domnul avocat George Dimofte oferă asistență juridică prin participare la concilierile dintre societățile comerciale prealabile procesului în instanțe judecătorești sau în curțile de arbitraj.

Despre avocatul George Dimofte

George Dimofte este un avocat cu experiență din Galați, ce are la activ sute sau poate chiar mii de cazuri și situații rezolvate cu succes și profesionalism.

Fiind un avocat foarte bun recunoscut pe plan național, acesta are clienți și reprezentări pe întreg teritoriul României, fiind un avocat ce te poate reprezenta sau apăra cu succes în orice tip de proces, în orice oraș din România.

Pe lângă statutul de avocat titular, el este și:

  • Consultant fiscal activ, înscris in Registrul Consultanților Fiscali Activi – membru din anul 2007 al Camerei Consultanților Fiscali din România
  • Expert fiscal încris la Biroul Local de Expertize Tehnice de pe lângă Tribunalul Galați
  • Expert contabil din anul 2010, membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania – Filiala Galați
  • Doctorand în drept – specializarea Drept Internațional Public – Școala Doctorală a Academiei de Politie ”Alexandru Ioan Cuza” București
  • Doctorand în economie – specializarea Management – Școala Doctorală a Universității ”Dunărea de Jos” Galați

Contact Avocat George Dimofte

Cabinet Avocatura George Dimofte

Adresa cabinetului de avocatură din Galați este pe strada Domnească la numărul 84, în bloc Miorița, la parter. Ca punct de reper este restaurantul Corso peste drum sau restaurantul CaJou în diagonală.

Dacă vrei să gaăsești adresa cabinetului de avocatură pe Google Maps, poți urma acest link.

Telefon Avocat George Dimofte

Îl poți contacta telefonic pe domnul avocat George Dimofte la numărul +40 (723) 255 392‬.

Telefon Avocat Gabriela Dimofte

O poți contacta telefonic pe doamna avocat Gabriela Dimofte la numărul +40 (722) 398 232‬.

Despre cabinetul de avocatură

Cabinet Avocatura George Dimofte

Cabinetul Individual de avocatură Gabriela Dimofte a fost înființat în anul 2004 iar Cabinetul Individual de Avocatură George Dimofte a fost înființat în anul 2012, fiind în prezent cabinete asociate. Fac parte dintr-un grup de 16 cabinete de avocatură, specializate pe diverse domenii de competență.

Cabinetul lor are colaborări permanente cu un cabinet de consilier în proprietate industrială. Pentru a veni în ajutorul clienților săi, cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, experți tehnici și executori judecătorești.

Demersul realizat de cabinetul lor are drept scop asigurarea către clienți de servicii în funcție de probleme deduse spre rezolvare fără a mai fi nevoie de investigații suplimentare din partea clienților, putându-li-se acorda încă de la început un pachet de servicii complete.

Aceasta situație de fapt a creat posibilitatea cabinetului lor de a răspunde prompt la solicitările clienților pentru acordarea de consultanță, de a întocmi apărari fundamentate în dosarele susținute la instanță și de a participa la proiecte complexe ce necesită un volum mare de cunoștințe din domenii variate.

S-au creat astfel premizele pentru ca echipa lor să se implice în cele mai înalte și complexe domenii de practică legală reușind în scurt timp să se evidențieze prin calitatea serviciilor oferite către clienți și printr-un procent foarte ridicat de soluționare favorabilă a dosarelor la instanță.

Serviciile oferite de cabinetul lor se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, de drept public sau privat.

În raporturile cu persoanele juridice cu care dezvoltăm colaborari permanente, urmărim dezvoltarea unei adevarate relații de parteneriat, lucrând în echipă atât cu managerii cât și cu personalul de execuție pentru a ne asigura nu numai că înțelegem scopurile și nevoile clienților, cât și că putem cu adevărat să îi ajutăm să le realizeze.

Onorariu Avocat

Onorariu Avocat Galati

Politica onorariilor instituită de cabinetul lor de avocatură este una flexibilă și vine în întâmpinarea cerințelor clientului, care are posibilitatea de a alege modalitatea de plată încă de la prima întâlnire cu un avocat.

Există posibilitatea să presteze serviciile juridice contra unui onorariu stabilit pe ora petrecuta în favoarea clientului sau contra unui abonament lunar. De asemenea, există posibilitatea ca pentru probleme sau proiecte specifice aceste onorarii să se stabilească cu clienții în mod particular.

De asemenea, folosesc sistemul onorariilor lunare fixe când lucrează cu clienții pe o bază permanentă. Bineînțeles, în funcție de înțelegerea părților și, mai ales, de necesitățile clienților, asemenea onorarii pot fi combinate cu onorariul orar atunci când un numar de ore este depășit.

La începutul fiecărei tranzacții sunt întotdeauna bucuroși să dăm clientului o sumă estimativă a onorariilor practicate, bazate pe previziunea unei durate de lucru și pe informațiile asigurate de către client.

Onorariu Avocat Standard

Onorariu orar standard are un nivel moderat și se aplică în special cazurilor și proiectelor ce presupun activități în cadrul biroului lor, fără sau cu grad redus de mobilitate. Onorariul orar se aplică lucrărilor care pot fi cuantificate ca întindere și timp.

Plata onorariului orar se efectuează, de regula, pe loc. Se folosește în general în cazul consultațiilor juridice, a redactării de documente și a proiectelor de mică amploare care nu necesită un volum mare de timp.

Onorariu Avocat Global

Onorariu global se percepe clienților care doresc realizarea unui proiect unic, dificil de cuantificat ca durată și întindere.

În general se optează pentru această formă de plată în cazul asistenței juridice în fața organelor de urmărire penală, a organelor fiscale, a altor autorități ale statului, în cazul reprezentării în fața instanțelor de judecată, cu prilejul a diferite tipuri de acțiuni.

Onorariu Avocat Abonament

Abonamentul reprezintă o formă de colaborare ce permite o mai bună planificare a cheltuielilor clientului și creează premizele unei relații de adevărat parteneriat între client și cabinetul lor de avocatură. În baza acestui abonament cabinetul lor prestează clientului activități de consiliere juridică cu caracter preventiv în activitățile curente, cum ar fi:

  • avizare documente interne
  • urmărirea obligațiilor contractuale
  • întocmirea de documente necesare în activitatea curentă
  • audit juridic etc.

Plata se face lunar în funcție de termenii contractului de asistență juridică ce urmează să fie încheiat. Tariful perceput pentru abonament este variabil și depinde în special de proiectele în care urmează să fie implicat cabinetul lor.

Marele avantaj al abonamentului este că un avocat al grupului lor va raspunde de îndată la solicitările dumneavoastră, chiar dacă operațiunea pentru care solicitați sprijin nu este inclusă în cele ce fac obiectul abonamentului.

În cazul contractului de consultanță, asistență și reprezentare cu plata în regim abonament, practicat în raporturile cu companii private și publice, serviciile oferite includ consultanță de specialitate în toate domeniile de expertiză, obținerea de avize și autorizații, asistență și reprezentare în fața autorităților statului cu ocazia verificărilor efectuate în companie (organe fiscale, Garda Financiară, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului, Autoritatea Naționala a Vămilor, Garda de Mediu, Curtea de Conturi, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, ANRMAP, administrația publică locală și centrală, unitați de parchet, organe de poliție), recuperări de debite, executarea silită a debitorilor, pregatirea ședintelor AGA, reprezentare la Oficiul Registrului Comerțului.

În anumite condiții în cadrul contractului de acest tip pot fi incluse și servicii de reprezentare în instanță pentru toate tipurile de acțiuni în care compania este implicată.

Onorariu Avocat – Onorariu de Succes

În cazuri de excepție, biroul lor poate percepe un onorariu compus din una din variantele de mai sus, stabilit în cotă minimă, la care se adaugă o sumă stabilită de comun acord care urmează să fie achitată de client în cazul în care proiectul se finalizează cu succes.

Acest onorariu de succes va fi stabilit ca o sumă fixă sau procentuală iar achitarea se va putea face și pe un interval de timp negociat.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.