GAS 2014: Masini la Galati

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am fost atât sâmbătă cât și Duminică la GAS 2014 (Galați Auto Show 2014) împreună cu fiica mea. De data aceasta prezența reprezentanților auto a fost mai mare și mai bine aranjată. Mi-a plăcut în mod special zona Mercedes-Benz, Ford și Toyota. Mă așteptam la mai mult de la zona Audi. În rest, cei de la Ford s-au pregătit cu dezvelirea noului Ford Mondeo, dar n-am apucat să fiu la ora respectivă acolo. Am apucat să fac doar o poză cu el acoperit. Chiar dacă cel mai probabil nu aduc conversii pe loc, evenimentele astea tot sunt bune la ceva: îți mai faci programări de bugete pentru anul viitor în caz că-ți merge mai bine și vrei să cumperi o mașinuță mai mică pentru soție, cu automată, în leasing. Eventual ceva hibrid. Cu Android Auto :)Ford Mondeo 2014

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „GAS 2014: Masini la Galati”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend