GAS 2014: Masini la Galati

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am fost atât sâmbătă cât și Duminică la GAS 2014 (Galați Auto Show 2014) împreună cu fiica mea. De data aceasta prezența reprezentanților auto a fost mai mare și mai bine aranjată. Mi-a plăcut în mod special zona Mercedes-Benz, Ford și Toyota. Mă așteptam la mai mult de la zona Audi. În rest, cei de la Ford s-au pregătit cu dezvelirea noului Ford Mondeo, dar n-am apucat să fiu la ora respectivă acolo. Am apucat să fac doar o poză cu el acoperit. Chiar dacă cel mai probabil nu aduc conversii pe loc, evenimentele astea tot sunt bune la ceva: îți mai faci programări de bugete pentru anul viitor în caz că-ți merge mai bine și vrei să cumperi o mașinuță mai mică pentru soție, cu automată, în leasing. Eventual ceva hibrid. Cu Android Auto :)Ford Mondeo 2014

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „GAS 2014: Masini la Galati”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend