Wordpress plugin Google Analytics

Recomandati-mi un plugin WordPress pentru Google Analytics

Am un prieten care vrea să vadă esențialul statisticilor de trafic din Google Analytics direct în WordPress. Îl interesează în mod special să vadă traficul pe fiecare articol, dar într-o perspectivă globală. Mă rog, nu vrea să-și seteze rapoarte custom direct din Analytics, așa cum ar fi cel mai simplu din punctul meu de vedere. Este dispus să și plătească pentru un astfel de plugin, dar are nevoie de o recomandare bună. Iar eu cum nu am știut să i-o ofer, vă întreb pe voi.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Liviu R.

  Reply Reply 15/09/2014

  nu am gasit nici un plugin GA care sa merite tinut pe site. oricum, pentru un raport atat de simplu precum comportament/toate paginile vizitate, parca nu are sens un plugin. mai degraba recomand extensia de chrome, page analytics.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/09/2014

   Am instalat și eu acum extensia. Mi se pare foarte faină.

   • Yamasha

    Reply Reply 15/09/2014

    E mai mult decat faina:). Am butonat-o si eu acum…zuper! :D

 • Iulian

  Reply Reply 15/09/2014

  Google Analyticator – https://wordpress.org/plugins/google-analyticator/

  Il folosesc la orice proiect. Simplu si eficient.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/09/2014

   Mulțam Iulian. Am să arunc și eu o privire. P.S.: Foarte fain conceput site-ul tău. L-am programat la vizitare mai amănunțită :) M-am abonat!

Leave A Response

* Denotes Required Field