Radio Bună Ziua Galați este un radio online aflat la început de drum chiar dacă există de aproximativ un an. Pentru că nu voi putea ajunge live în emisiunea lor de Duminică, am fost astăzi ca invitat în emisiunea Ora Galațiului. A fost interesant.

Băieții sunt foarte pasionați de ceea ce fac și merită toate aprecierile. În emisiune am discutat despre mai multe aspecte. Am început cu partea de blogging, dar după aceea au fost și alte discuții faine. Dacă aveți o oră liberă duminica asta, intrați aici pe site-ul lor și ascultați emisiunea de la ora 15:00.

Eu zic că merită să dați drumul în fundal la laptop și să ascultați, dacă vreți să auziți cum am încurcat eu niște țări de prin Asia :). După ce le-am văzut site-ul, au promis că îl schimbă cu unul potrivit și că se lucrează la asta. Deși sunt multe radiouri online în România, foarte puține au licență. Am apreciat că Radio Bună Ziua Galați este un post de radio cu licență sau cu ”actele și taxele la zi” cum se zice.

Deși nu e un proiect non-profit, oamenii încă vin cu bani de acasă pentru că radioul încă nu produce. Dacă își păstrează atitudinea și devin din ce în ce mai profesioniști (nu că nu ar fi) cu siguranță vor avea succes. Radiourile online sunt pe val. În Norvegia nu mai există licențe FM.

De asemenea, mi-ai propus să mă alătur proiectului lor și să am propria mea emisune. Acuma nu știu ce să zic, așa că vă întreb pe voi. Dacă așa avea o emisiune la radio, despre ce subiecte ați fi interesați să vorbesc? Dacă m-aș băga, cu siguranță ar fi vorba despre un live streaming și pe YouTube în paralel.

Există vreo două sau trei subiecte pe care le stăpânesc un pic mai bine. Aș putea vorbi despre blogging, internet marketing în general și eventual nițică dezvoltare personală dacă sunt provocat cu întrebări bune. Subiecte precum politica, religia, orientările sexuale  sau sportul nu-mi plac. Pentru că atrag sentimente negative, iar eu sunt o persoană veselă și optimistă. Nu-mi plac chestiile care atrag energii negative. Așa că voi ce ziceți? M-ați asculta o dată pe săptămână? :)

Gabriel Ursan Radio Buna Ziua Galati


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Azi am înregistrat la Radio Bună Ziua Galați"

  • Marius

   Nu pot să nu observ că mai funcționează monitorul ăla CTR. :) Probabil că… au ceva ani băieții, de activitate.

   • Gabriel Ursan

    Toată lumea face caterincă de cel monitor CRT :). O să pun și o poză cu el, ca să intre în istorie.

    • Ursu Marius-Florin

     Am crezut ca va pacalim si daca nu aparea asa mult din poza spuneam ca-i un MAC :)) asa ne-ati prins, vechi dar is face treaba din cenusa ne ridicam, mulțumim si noi Gabriel!

     • Gabriel Ursan

      Cu drag :). Dacă vreți să promovați site-ul radioului merită să comentați pe bloguri folosind adresa voastră, respectiv bzg.ro

  • Adrian Neacsu

   Salut! Cred ca cel mai bine ar fi sa realizezi o rubrica IT despre lansări, review-uri la gadgeturile pe care le folosești, sfaturi de achiziție a produselor in-line, modalități de plata eficiente si sigure pentru achizițiile de pe Internet, eventual tot ce tine de Internet, computere, gadgeturi…. :)

Comentează la acest articol