Top 10 Bloguri Tehnologie Romania

GabrielUrsan.ro în top 10 bloguri de tehnologie

Revista Biz a realizat împreuna cu ZeList Monitor un studiu legat de blogurile din România. Acum am ajuns acasă și am aflat că blogul GabrielUrsan.ro a fost poziționat în top 10 bloguri de tehnologie din România. Deși în ultima vreme blogul meu s-a transformat mai degrabă într-unul mult mai generalist, recunosc că tehnologia e una dintre pasiunile mele. Mulțumesc pentru includerea în acest top. Articolul de pe revista Biz poate fi vizualizat aici.

Top 10 Bloguri Tehnologie Romania

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • Felicitări! Aceasta trebuie să fie o încurajare să scrii mai multe despre tehnologie… pe vremuri erai bun la așa ceva, aveai un stil aparte.

  Dar ai crezut că scriind la modul generalist o să ai mai mult trafic…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/02/2016

   Ai dreptate, trebuie sa mă întorc la tehnologie. Scriu generalist pentru ca-mi si place :)

 • Sorin

  Reply Reply 20/02/2016

  Wow! Felicitari! Nu stiu daca faci mai mult sau mai putin trafic daca te axezi pe tehnologie, dar eu unul sunt mai interesat de tehnologie decat de alte subiecte. :-))
  In orice caz, felicitari!

 • Congrats!

 • NICE

  Reply Reply 07/03/2017

  Nu e rau deloc! .

 • ribon

  Reply Reply 03/04/2017

  felicitari pt urcarea in top! e foarte posibil ca blogurile de nisa sa castige teren mai repede in defavoarea celor generaliste…

 • Maria

  Reply Reply 19/04/2017

  Felicitari Gabriel. Tine-o tot asa

Leave A Response

* Denotes Required Field