Fuel Bistro Galați livrează prin Tazz și marchează momentul cu Chef Foa

Dacă mergi la mall în Galați la Shopping City și vrei să mănânci sănătos sau vrei să mănânci o mâncare de calitate superioară, similară unui restaurant de tip bistro, trebuie să recunoaștem că opțiunile sunt destul de limitate.

Însă de anul trecut există Fuel Bistro în food court și această problemă a fost rezolvată. Poți să vii cu familia la shopping în mall și poți lua un prânz sau o cină de calitate la Fuel Bistro, comandând mâncare sănătoasă și bine gătită.

Vestea bună este că acum te poți bucura de mâncarea Fuel Bistro Galați și prin Tazz, platforma rapidă de livrări de mâncare la domiciliu sau la birou. Așa că dacă ai poftă de mâncare bună și sănătoasă, aruncă un ochi pe meniu și comandă.

Chef Foa la Fuel Bistro Galați

Și pentru că lansarea unui restaurant precum Fuel Bistro Galați nu poate trece neobservată, Chef Foa a fost marți la Fuel pentru a găti burgeri pulled pork pentru toți cei care au dorit să facă prima comandă prin Tazz la acest nou restaurant din platformă.

Din păcate n-am reușit să ajung personal pentru că am fost pe drumuri, dar vă las câteva imagini de la eveniment. Nu vă lăsați păcăliți de cum arată burgerul: la Fuel Bistro ai o multitudine de opțiuni sănătoase, nutriționale sau dietetice din care poți alege.

Iar aici va trebui să nu mă credeți pe cuvânt și să mergeți chiar voi la Fuel Bistro Galați pentru a vă convinge. Mircea Moraru, cofondatorul Fuel, pe lângă faptul că este antrenor de fitness și respectă alimentația corectă, este prietenul meu din copilărie și știu că ia în serios calitatea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.