Firmă de optimizare SEO pentru WordPress

Sunt curios ce servicii și ce tarife are o firmă de optimizare SEO pentru WordPress. Mai exact, de când am trecut cu GabrielUrsan.ro de pe platforma gratuită WordPress.com pe platforma self installed de la WordPress.org, știu că am totul sub control.

Și când știu că am totul sub control, vreau să mă pot folosi de asta. Așa că am început să mă documentez despre partea de SEO on-page, că alt tip de SEO n-am timp să stau să-l fac și nici nu am un blog care să necesite neapărat acest lucru. Așa că m-am concentrat doar pe ceea ce pot eu controla, adică SEO pentru WordPress on-page.

Am folosit unealta WooRank despre care am mai scris aici și am obținut un scor bunicel, zic eu, adică vreo 70-71 din 100. Scopul acestui articol este să ajut o firmă de optimizare SEO pentru WordPress să se promoveze, în același timp ajutându-mă și pe mine. Adică un parteneriat de tip win-win cu firmă de SEO. Deci …

Caut o …

firmă de optimizare SEO pentru WordPress

Firmă de optimizare SEO

care să mă ajute cu următoarele:

 • să se ocupe de mobile CSS pe partea de optimizare pentru vizualizarea de pe mobil
 • să-mi dea o sugestie legată de cum să măresc rația de text/html de la 11.67% la 25% fără să afectez designul blogului
 • să-mi corecteze erorile de validitate W3C
 • să identifice unde sunt folosite deprecated HTML tags (gen <center>) și să le înlocuiască cu CSS
 • să mă ajute cu problema inline styles
 • să mă ajute cu reducerea la mai puțin de 4 fișiere CSS
 • să mă ajute cu reducerea fișierelor JavaScript la mai puțin de 7
 • să mă ajute să profit de avantajele gzip

Cam asta ar fi pe moment. Chiar dacă nu caut să fie totul gratuit, sunt convins că pot primi măcar niște sfaturi sau niște oferte de preț în urma cărora să iau o decizie.

Știu că la toată lista de cerințe pe care am scris-o mai sus nu e suficientă doar o firmă de optimizare SEO pentru WordPress, ci și cunoștințele unui programator web, dar ar fi interesant să primesc niște răspunsuri aici pe blog, deoarece sunt ferm convins că multă lume caută beneficiile pe care o firmă de optimizare SEO pentru WordPress le poate oferi pentru blogul sau businessul lui.

Pentru o evaluare a siteului sau blogului vostru din punct de vedere SEO, vă recomand WooRank. Vă oferă o evaluare gratuită pe săptămână, evaluare SEO în urma căreia puteți să implementați chiar voi niște îmbunătățiri dacă vă pricepeți, sau să apelați la o firmă de optimizare SEO pentru îmbunătățirea aspectelor care vă interesează.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Firmă de optimizare SEO pentru WordPress”

 1. Salut! In primul rand vreau sa iti spun ca ai un blog destul de interesant incat sa ma opresc aici si sa citesc cateva articole. Apoi…referitor la cerere, dupa cum s-a mai spus in comentariile anterioare, la noi optimizarea SEO a devenit o loterie pentru clienti. Nu stii in cine sa mai ai incredere. Am avut si eu seria mea de esecuri aici, dar am dat in sfarsit de niste oameni care se pricep la marketing online si promovare pe facebook. Pana acum totul a decurs ok si sper sa ramana asa. Iti las aici un link in caz ca mai ai nevoie http://serviciiseo.prodigitalmedia.ro. bafta!

  Răspunde
 2. Salutare! Ai rezolvat aceasta problema? Vad ca stai si acum foarte slab. Incearca sa testezi site-ul si cu PageSpeed Insights, de la Google – https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/. In Romania, nu vei gasi firme care sa optimizeze un website, nici eu nu gasesc si daca vei gasi, sa ma anunti si pe mine ce procent de optimizare au.

  Vad o gramada de companii in Romania, care discuta despre optimizare SEO, on-page si care spun ca fac acest lucru insa, daca le testezi site-ul lor spun ca nu conteaza sau ca nu au timp. Gresit punct de vedere! Daca eu ofer servicii SEO, site-ul meu ar trebui sa fie impecabil.

  Numai bine!

  Răspunde
 3. Cand primesti vreun raspun cu o oferta buna sa ma anunti si pe mine … se pare ca marii specialisti de pe la noi au ramas la inscrierea in directoare.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.