Hangover 3, cică cel mai prost film al anului

Ultima parte a trilogiei Hangover, mai exact Hangover 3 a fost făcută praf de criticii internaționali. Mie mi-au plăcut celelalte două serii Hangover și indiferent ce ar zice criticii mă voi uita și la partea 3.

Marea Mahmureală 3 se va lansa în România vineri, pe 31 mai 2013, din câte am citit pe siteurile de specialitate, însă când am fost sâmbătă să văd Star Trek Into Darkness, de la casierie mi s-a spus că se lansează miercuri (la Cinema City Brăila). Cel mai probabil s-a încurcat, iar data corectă de lansare la Hangover 3 în România va fi 31 mai 2013 până la urmă.

Sursa acestui subiect (și a imaginilor) o am din acest articol de pe Procinema.ro. Problema care mi-a sărit cel mai mult în ochi este că se merge mult mai departe cu recenziile negative, spunându-se chiar că Hangover 3 ar putea fi cel mai prost film al anului 2013.

Un film plictisitor care, împreună cu The Big Wedding, poate câștiga titlul de cel mai prost film al anului“, au scris cei de la New York Times, în timp ce Digital Spy a fost mult mai dur cu actorii: “Plecați, băieți! Explozia a trecut, acum ați întrecut limita!“.

De data aceasta măcar pare ca au încercat. Un pic, cel putin“, au spus cei de la Arizona Republic. “Nimic nou, nimic revigorant. Este un fel de rememorare a ceea ce s-a întamplat în 2009, însă fără inspirație“, au scris USA Today.

Tinerii telespectatori, dar și cinefilii înrăiți vor fi dezamăgiți dacă au așteptări. Nu vor avea parte decât de câteva scene amuzante“, au spus cei de la Hollywood Reporter.

Hangover 3

Nu știu dacă voi avea posibilitatea să merg chiar la premieră, dar sper să văd Hangover 3 cât de curând. Toate aceste critici pe mine nu mă descurajează. Sincer, mi s-a întâmplat să citesc numai lucruri excepționale despre un film și după ce l-am văzut am avut o mare dezamăgire. De ce nu ar merge și viceversa?

Voi ce faceți? Vă duceți sau nu la Hangover 3?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Hangover 3, cică cel mai prost film al anului”

  1. Tocmai l-am vazut ieri la cinema.. groaznic… as putea sa numar fazele la care am ras pe degetele de la o mana si tot mi-ar mai ramane vreo 3 degete…
    Am iesit foarte dezamagita di sala, ca am dat banii pe asa ceva….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.