Hangover 3, cică cel mai prost film al anului

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Ultima parte a trilogiei Hangover, mai exact Hangover 3 a fost făcută praf de criticii internaționali. Mie mi-au plăcut celelalte două serii Hangover și indiferent ce ar zice criticii mă voi uita și la partea 3.

Marea Mahmureală 3 se va lansa în România vineri, pe 31 mai 2013, din câte am citit pe siteurile de specialitate, însă când am fost sâmbătă să văd Star Trek Into Darkness, de la casierie mi s-a spus că se lansează miercuri (la Cinema City Brăila). Cel mai probabil s-a încurcat, iar data corectă de lansare la Hangover 3 în România va fi 31 mai 2013 până la urmă.

Sursa acestui subiect (și a imaginilor) o am din acest articol de pe Procinema.ro. Problema care mi-a sărit cel mai mult în ochi este că se merge mult mai departe cu recenziile negative, spunându-se chiar că Hangover 3 ar putea fi cel mai prost film al anului 2013.

Un film plictisitor care, împreună cu The Big Wedding, poate câștiga titlul de cel mai prost film al anului„, au scris cei de la New York Times, în timp ce Digital Spy a fost mult mai dur cu actorii: „Plecați, băieți! Explozia a trecut, acum ați întrecut limita!„.

De data aceasta măcar pare ca au încercat. Un pic, cel putin„, au spus cei de la Arizona Republic. „Nimic nou, nimic revigorant. Este un fel de rememorare a ceea ce s-a întamplat în 2009, însă fără inspirație„, au scris USA Today.

Tinerii telespectatori, dar și cinefilii înrăiți vor fi dezamăgiți dacă au așteptări. Nu vor avea parte decât de câteva scene amuzante„, au spus cei de la Hollywood Reporter.

Hangover 3

Nu știu dacă voi avea posibilitatea să merg chiar la premieră, dar sper să văd Hangover 3 cât de curând. Toate aceste critici pe mine nu mă descurajează. Sincer, mi s-a întâmplat să citesc numai lucruri excepționale despre un film și după ce l-am văzut am avut o mare dezamăgire. De ce nu ar merge și viceversa?

Voi ce faceți? Vă duceți sau nu la Hangover 3?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Hangover 3, cică cel mai prost film al anului”

  1. Tocmai l-am vazut ieri la cinema.. groaznic… as putea sa numar fazele la care am ras pe degetele de la o mana si tot mi-ar mai ramane vreo 3 degete…
    Am iesit foarte dezamagita di sala, ca am dat banii pe asa ceva….

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend