De ce reclama asta Samsung stârnește controverse?

E o nouă reclamă Samsung care tot apare în centrul atenției în ultima vreme. Pot să știu și eu de ce reclama asta Samsung stârnește controverse?

Nu de alta, dar de care controverse? Pe ce subiect? De ce? Mi-e greu să cred că un om cu un IQ aproape de medie poate fi deranjat de această reclamă. E o reclamă fraților. Deloc bună. Deloc proastă. Însă din punctul meu de vedere nu stârnește nimic.

Pardon … deja a stârnit. Controverse … de PR. Haideți fraților că putem mai bine de atât. Putem inventa o știre precum căreia un Samsung Smart TV a ajutat pe cineva să slăbească prin programul fitness preinstalat și tot stârnim controverse mai bune de atât decât să plătim pe la marile publicații online.

Reclama e asta. Spuneți-mi și mie cât de lezați sunteți după vizionare.

Dacă vreți să ascultați o reclamă proastă și sunteți din Galați, ascultați reclama de la Pro FM (Lider FM), aia cu taxiul: Cât costă taxiul? 1.49 lei pe kilometru! Și cu soția? Tot 1,49 lei pe kilometru! Ți-am zis dragă, nu valorezi nimic!

Asta reclamă proastă și misogină care să creeze controverse. Dar e difuzată doar la nivel local, crezând că ascultătorii de la nivel local sunt doar niște … gălățeni care gustă orice. Nu vreau să fac anti-reclamă, dar eu nu mă voi urca niciodată în taxiul acelei firme după ce am auzit acea reclamă care cu siguranță a fost aprobată înainte de difuzare de cineva de la ei din curte.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „De ce reclama asta Samsung stârnește controverse?”

 1. Mie reclama mi s-a parut amuzanta si conforma cu ceea ce ne dorim noi femeile de la barbat, intr-o mai mica/mare masura. Nu m-a deranjat si nu o gasesc ofensatoare….prezinta intr-un mod simpatic o situatie des intalnita.

  Răspunde
  • După cum scriam și în articol, mie nu mi s-a părut nici o reclamă bună, dar nici una rea. Hai să zicem că ușor amuzantă, dar vorba ta, nimic deranjant sau ofensator.

   Răspunde
 2. Reclama e despre viitorul omenirii.In reclama ne sunt aratate consectintele abuzului de tehnologie,asa vad eu reclama,poate altii o iau ca pe o faza comica si necesara,etc.Lumea se duce la vale cu tehnologia si cu marile Corporatii!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.