Reabonează-te la newsletter și câștigi o licență BitDefender

Am reorganizat un pic lucrurile pe GabrielUrsan.ro, iar astăzi m-am ocupat în mod special de newsletter. Am trecut de pe MailChimp pe Feedburner, pentru că nu am nevoie de toate facilitățile MailChimp, Google Feedburner fiind o soluție mai ok pentru un blog personal.

Am trimis fiecărui abonat de-al meu un mail de reconfirmare a abonării la noul newsletter. Dacă l-ați rătăcit prin SPAM sau nu-l mai găsiți, puteți oricând să vă reabonați la newsletterul GabrielUrsan.ro cu un click aici. Nu uitați că mai apoi trebuie să confirmați abonarea cu un click pe linkul recepționat pe email.

În semn de mulțumire pentru toți abonații la newsletterul meu, pe 9 iunie voi da o licență de BitDefender Total Security 2013 în valoare de 150 lei. Mai multe detalii despre această campanie aflați de aici.

Probabil în seara aceasta la ora 23:00 veți primi ultimul mail de la mine cu titlul Noutăți de pe blogul GabrielUrsan.ro, urmând ca cei care se reabonează la newsletter să primească de acum încolo câte un mail cu titlul celui mai recent articol, ori de câte ori scriu ceva. Noul newsletter va fi trimis către mailurile abonate între orele 09:00 – 11:00 AM, ca să aveți ce citi dimineața :).

Merită să te abonezi la newsletterul GabrielUrsan.ro pentru că uneori scriu lucruri chiar interesante sau mai degrabă utile. Vei primi pe mail articole legate de tehnologie, internet, blogging, dezvoltare personală, dar și articole de divertisment, cu caracter general sau personal.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.