Este sezonul epilării definitive

Probabil ați început să auziți din ce în ce mai des despre ofertele pentru epilare definitivă sau fotoregenerare, așa că acest articol este un bun prilej să ofer niște informații suplimentare. Cel mai important lucru care trebuie știut despre epilarea definitivă este că această procedură se realizează în perioadele mai puțin însorite ale anului. De aceea, toamna, iarna și chiar primăvara sunt anotimpurile ideale pentru epilarea definitivă cu lumină pulsată. De aceea, dacă doriți rezultate maxime la început de sezon estival, trebuie să vă faceți un program de ședințe de epilare definitvă începând de acum.

Ședințele de epilare definitivă se fac cu pauze cuprinse între 3 și 5 săptămâni dacă vorbim de aceeași zonă. Un alt lucru care trebuie menționat este că eficiența procedurii de epilare definitivă variază în funcție de fototipul cutanat și pilozitatea pacientului, de aceea, epilarea definitivă nu va fi chiar definitivă de la prima ședință, fiind necesare astfel un număr cuprins între 4 – 6 sau chiar 12 – 16 ședințe în anumite cazuri.

Având în vedere aceste informații, pentru a prinde un număr de 6 – 7 ședințe consecutive pe sezon, este important să începeți acum.

Asta nu înseamnă totuși că nu puteți începe procedurile de epilare definitivă oricând, pentru că o pauză mult mai mare între ședințe (3 – 4 luni, de exemplu) nu scade eficiența tratamentului. Despre epilarea definitivă trebuie să mai știți că pe lângă faptul că este foarte eficientă și aduce un plus de confort, este singura metodă de epilare care previne și tratează foliculita. În plus, la un calcul pe termen lung, s-a demonstrat că epilarea definitivă este o metodă mai ieftină de epilare decât metodele clasice. De aceea, în alte țări europene dezvoltate epilarea progresiv definitivă SPL este chiar mai răspândită decât metodele de epilare clasice, un bun exemplu fiind Franța.

Cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă cu lumină pulsată se numește SPL, aceasta depășind cu mult vechea și dureroasa tehnologie numită IPL. În acest moment, există mai multe aparate de epilare definitivă SPL, însă cel mai nou aparat de epilare definitivă SPL și fotoregenerare SPL se regăsește în exclusivitate în zona Galați – Brăila doar la aBeauty clinique. Este vorba despre Yperion Or-Light, aparat de epilare definitivă SPL lansat la finele anului trecut.

Mai mult, aBeauty clinique Galați are în această perioadă o super promoție la epilarea definitivă SPL. Promoția durează până pe 26.10.2013, ora 14:00. Scuze dacă v-am informat prea “din scurt” – sper să nu fie prea târziu pentru unii. Promoția constă în 25% reducere pentru pachetele de 6 ședințe și 40% pentru o ședință pentru o singură zonă (din lista de zone eligibile) programată pe data de 29 octombrie 2013. Mai multe detalii puteți afla direct de la aBeauty clinique Galați apelând 0748884160 sau trimițând un email la galati @ abeaty.ro.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.