Google face niște modificări în sistem

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu îmi dau seama încă despre ce e vorba cu exactitate, dar e clar pentru mine că Google face niște modificări în sistem. În primul rând, am observat o modificare pe partea de gestiune a conturilor Google. Seamănă foarte mult cu interfața Chrome OS. Oare să încerce să aducă pas cu pas funcționalități ale acestui sistem de operare propriu direct în browser? Mi s-ar părea o strategie bună de a îmbrățișa mult mai repede Chromebook-urile. Pe partea de abonați FeedBurner, aceștia apar și dispar. Eu aveam 338 de abonați și acum widget-ul îmi arată 18. Mi-e greu să cred că în câteva ore s-au dezabonat peste 300 de oameni. Cu siguranță în 24 de ore totul va reveni la normal. Pe partea de Google AdWords s-au apucat să dezactiveze conturi care folosesc anumite cuvinte cheie. De aici și lipsa unor anunțuri relevante la partenerii AdSense în seara asta. Probabil totul va dura doar câteva ore încât să nu apucați să vă dați seama, dar se întâmplă. Speculez cu această ocazie și un update de PageRank, deși totul rămâne doar la nivel de speculație pentru că aspectele pe care eu le-am observat nu au nici în clin nici în mânecă cu partea de SEO, ci mai degrabă cu anumite aspecte funcționale. Voi ce ați mai observat?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Google face niște modificări în sistem”

  1. n-am fost atent la modificarile acestora, dar mai mult ca sigur acestea se produc la ore la care unii dintre noi se iau cu Ene la bataie, cat despre schimbarea de PR daca aceasta n-a avut loc pana acum, cu siguranta in viitorul apropriat se va intampla, nici n-am cum sa-mi dau seama sincer ca de 2 ani am tot PR 3

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend