Cum a fost la Porția de Coaching

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Ieri am fost la Porția de Coaching, seminar susținut de Nicoleta Doina Radu pe care vi-l recomandam și vouă în acest articol. Au fost prezente la Yoobi aproximativ 30 de persoane interesate de dezvoltare personală și discuții despre acest lucru. Mi-a plăcut că am văzut fețe cunoscute, că m-am reîntâlnit cu vechi prieteni, dar și că am cunoscut oameni noi. Subiectul abordat în acest eveniment a făcut referire la limbajul non-verbal, despre care mi-a făcut plăcere să-mi reamintesc anumite lucruri. Doina s-a descurcat foarte bine în cadrul prezentării, chiar dacă nu se aștepta să vină chiar atât de mulți oameni. Povestind cu ea, mi-a spus că la primul eveniment marca Porția de Coaching a avut 3 participanți, iar la al doilea a avut un participant. O apreciez foarte mult că nu s-a lăsat și drept răsplată, iată că la al treilea eveniment a avut mult mai mulți participanți. Diferența a fost făcută de promovarea online în rândul bloggerilor și rețelelor sociale folosite așa cum trebuie. Cu siguranță eu îmi voi mai lua diverse porții de coaching de la Doina și aștept să ne vedem cu drag la următoarele evenimente de acest gen.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Cum a fost la Porția de Coaching”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend