Endomondo, o aplicație ideală pentru alergat sau sport în aer liber

Endomondo este o aplicație care te ajută atunci când faci sport în aer liber, fie că e vorba de alergat sau de alte tipuri de sporturi care se pot desfășura în aer liber (ciclism, mers rapid etc.).

Endomodo este o aplicație ce se regăsește atât în magazinul Google Play al Android cât și în App Store Apple. Numele complet al aplicației este Endomondo Sports Tracker însă dacă accesați acest articol de pe un smartphone sau o tabletă cu Android sau iOS puteți descărca aplicația de făcut sport cu o atingere aici pentru Android sau cu o atingere aici pentru iOS.

Aplicația se regăsește atât în varianta gratuită cât și în varianta plătită, dar dacă vrei să ai cu adevărat acces la absolut toate facilitățile oferite de aceasta va trebui să-ți alegi un abonament anual sau trimestrial. Anyway, aplicația e foarte bună și în varianta gratuită. Cel puțin până te obișnuiești cu făcut sport în aer liber :) Că asta e de fapt cel mai important aspect.

Ce facilități are aplicația de făcut sport Endomondo

În primul rând, această aplicație se descrie ca fiind o aplicație ce strânge o comunitate sportivă bazată pe urmărirea GPS gratuită a traseelor unde se face sport. Astfel, poți să-ți găsești prieteni în comunitate, să-i inviți și să faceți sport împreună chiar dacă fizic nu sunteți împreună. E ca și cum te iei la întrecere cu un prieten bun, dar pe baza rezultatelor sale înregistrate în aplicație.

E foarte fain că poți să monitorizezi cu ușurință câți kilometri ai alergat sau ai mers într-o zi, pe ce traseu, cu ce viteză, câte calorii ai consumat, ce scor de fitness ai, la ce altitudine ai mers etc. Sunt foarte multe statistici interesante precum cadență, număr de pași sau diverse alte grafice.

Această aplicație Android și iOS de făcut sport în aer liber poate fi adevărat un prieten de nădejde în cazul în care vrei să-ți depășești diverse recorduri personale. Dacă obișnuiești să alergi de obicei cu căștile în urechi, aplicația îți spune la un interval stabilit de tine diverse informații despre alergarea ta, de exemplu. În cât timp faci un kilometru, câte calorii ai ars etc. Totul e măsurat destul de precis pentru că înainte să te apuci de treabă vei introduce niște date personale în aplicație, precum data nașterii, înălțimea și greutatea, astfel încât estimările de calorii consumate și de fitness score să fie corecte.

Endomondo Sports Tracker

Vă recomand mișcarea în aer liber, dar nu uitați: nu obțineți decât ceea ce măsurați. De aceea, aplicația de făcut sport în aer liber Endomondo Sports Tracker poate fi atât un partener pe cinste cât și un instrument de măsură foarte bun. Vă va motiva! În plus, nu uitați cât de periculos este să alergați și să faceți sport fără . Despre importanța pantofilor de alergat am scris mai multe în acest articol pe care vă invit să-l citiți acum dacă nu ați făcut-o încă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Endomondo, o aplicație ideală pentru alergat sau sport în aer liber”

    • Aaa, deci la asta te refereai pe Facebook când mi-ai spus că mai bună e Strava :) Eu credeam că e vorba de vreun traseu sau ceva de genul. Hai că arunc o privire și la Strava.

      Răspunde
    • Revin după mici teste. Mi se pare mai ok Endomondo Sports Tracker pentru că are mai multe statistici. Plus de asta, Strava e mai mult dedicată către ciclism și alergare pe când Endomondo are monitorizare pentru mai multe sporturi în aer liber, devenind astfel o soluție mai completă.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.