eMAG Revolutia Preturilor

eMAG are oferte bune zilele astea (Revolutia Preturilor)

eMAG va începe mâine dimineață (27 ianuarie 2015) Revoluția Prețurilor. Vor fi reduceri la mai multe categorii de produse și e un moment bun să-ți cumperi ceva dacă tot aveai în plan asta. Cu această ocazie, ei fac și o mișcare interesantă pe zona comerțului online de pe mobil deoarece utilizatorii care au aplicația eMAG instalată pe smartphone vor vedea prețurile reduse cu o oră mai devreme. Revoluția Prețurilor durează 3 zile (27-29 ianuarie), iar unii ar putea privi această campanie drept un fel de Black Friday de început de an. Intră pe eMAG și vezi dacă îți face cu ochiul vreo ofertă. Spor la revoluție :)Revolutia Preturilor

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comentariu

  • Cristian

    Reply Reply 30/01/2015

    A fost al doilea mare val de oferte de la inceputul noului an. Primul a fost in primele zile de ianuarie, iar acum cel de-al doilea. Chiar ca au meritat.

Leave A Response

* Denotes Required Field