A murit marele scriitor Vasile Proza

Iată ce părere au oamenii despre moartea marelui scriitor român Vasile Proză. Bineînțeles, un mare scriitor fictiv. Nu țineți doar pentru voi videoclipul și râsetele și dați și voi mai departe :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Nu stiu daca il chema Vasile Proza. Cred ca il chema Vasile Prozac sau Vasile Xanax, era ruda cu marele muzician si om de cultura Ion Amfetamina. ;)

  • Aurel+Ionescu

    Reply Reply 28/01/2015

    Din păcate asta este specific românilor: nu ştim despre ce este vorba dar ne dăm cu părerea şi batem câmpii la greu. Spre nenorocul nostru acelaşi lucru (de care alţii se folosesc cu succes), îl facem în toate domeniile, fără să ne dăm seama că asta afectează pe mulţi alţii (sper că este clar că mă refer la alegeri, unde votăm fără măcar să ştim ce vrea un anumit candidat şi ce ne oferă). Batem câmpii şi alţii suferă (parafrazând o replică foarte cunoscută „proşti dar mulţi”). Dar (ca să închei ntr-o notă mai optimistă), mă bucur de viaţă, oricum nu ies viu din ea.

Leave A Response

* Denotes Required Field