E vremea tratamentelor pentru slăbit!

Ar fi culmea să mai ningă încă odată până ca primăvara să-și intre total în drepturi :). A mai mirosit odată a primăvară parcă și a doua zi vremea s-a stricat. Totuși, eu cred că de acum este oficial primăvară. Așa că, e vremea tratamentelor pentru slăbit!

Toți vrem să arătăm bine în sezoanele în care ne îmbrăcăm mai sumar datorită temperaturii de afară. Dacă atunci când e frig poți să pui o haină sau un pantalon mai gros pe tine și să ascunzi din micile imperfecțiuni de care ești conștient, pe măsură ce se încălzește începi să îți schimbi ținutele, iar imperfecțiunile încep să se observe.

Fie că e vorba de celulită sau de o zonă cu ceva mai multă grăsime, există totuși soluții rapide, nedureroase și non-invazive. Un stil de viață echilibrat, un regim alimentar sănătos și puțină mișcare sunt o sumă de factori cheie pentru a menține o siluetă corectă, însă există soluții care pot completa foarte frumos stilul de viață sănătos.

Este vorba despre tratamentele anticelulitice și de remodelare/reducție corporală cu Syneron VelaSmooth Pro. Acest aparat acționează pe suprafața tratată cu 4 tehnologii simultan: role mecanice, vacuum, infraroșu și radiofrecvență. VelaSmooth Pro este singurul aparat de slăbire “în centimetri” care oferă toate aceste 4 tehnologii simultan și de aceea rezultatele apar încă de la prima ședință.

Slabire Galati

Totuși, pentru rezultate remarcabile este nevoie de un număr cuprins între 3 și 12 sau chiar 18 ședințe în funcție de obiectivele propuse sau gradul de celulită pe care vreți să-l reduceți.

În zona Galați-Brăila-Tulcea-Tecuci-Focșani și multe alte orașe din împrejurimi, singurul centru de estetică corporală și facială care deține exclusivitate pe aparatul VelaSmooth Pro este aBeauty clinique Galați. Și pentru a marca începutul realist al primăverii, aBeauty clinique Galați lansează în perioada 11 – 18 aprilie 2013 marea campanie Zilele Frumuseții: VelaSmooth.

Această campanie funcționează ca un set de open days în care absolut orice client nou sau existent aBeauty clinique poate achiziționa tratamente anticelulitice și de remodelare corporală cu VelaSmooth Pro la prețuri extrem de reduse datorită subvenției masive oferită de clinică.

Reducerile substanțiale sunt aplicate doar în aceste zile și reprezintă o oportunitate extraordinară de a testa eficiența tratamentelor cu VelaSmooth Pro la un preț mult mai scăzut decât în mod obișnuit. Acest eveniment se întâmplă doar o singură dată pe an pentru o perioadă mai mare de o zi și reprezintă o ocazie unică de a obține rezultate deosebite la un preț mult mai mic, ocazie care se adresează persoanelor ce vor să arate mult mai bine în următoarea perioadă sau care pregătesc o schimbare majoră de look atunci când va veni vara și vor merge la plajă.

Tratamentele nu implică nici un fel de risc și pot fi aplicate oricărei persoane după o consultație sau o discuție în prealabil. Consultațiile la aBeauty clinique sunt gratuite pentru tratamentele cu VelaSmooth Pro și așa vor rămâne întotdeauna, așa că vă recomand să sunați acum la 074884160 sau să trimiteți un email la galati @ abeauty . ro pentru a afla mai multe detalii și pentru a face o programare.

O parte din reduceri le puteți afla de aici și vă invit să o faceți acum, cât nu se aglomerează planificatoarele pentru tratamente :).

Iar dacă nu vă interesează această campanie, s-ar putea să aveți cunoștințe sau prieteni interesați, așa că un mic share la acest articol ar fi apreciat. Mulțumesc!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.